Hücumdaki etkili oyunuyla öne çıkan Trossard, sergilediği performansla Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.
İsmi siyah-beyazlılarla anılan Belçikalı yıldız, 72 dakika sahada kaldığı mücadelede attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle takımının galibiyetinde başrol oynadı.
Karşılaşmada 1.41 gol beklentisi (xG) üreten Trossard, 7 şut çekerken bunların 2'sinde isabet sağladı. Hücumdaki etkili görüntüsünün yanı sıra oyun kurulumunda da öne çıkan deneyimli futbolcu, 3 uzun top denemesinin 2'sinde başarılı olurken 4 kilit pasla takım arkadaşlarına önemli fırsatlar hazırladı.
9.6 reyting alan Leandro Trossard, performansıyla Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırırken transfer iddialarını da yeniden gündeme taşıdı.
Duhuliye.com
YORUMLAR (16)
Trossard'ı bize yar etmezler gibi geliyor. Arsenal'le bu yıl Premier Ligi şampiyonluğu yaşamış, Dünya Kupası'nda yardırıyor. Büyük takımlardan teklif bekliyor. Esas Arsenal'in Trossard'ı bırakmasını anlamak zor. Adamlardaki lükse bak ulan.
Saelemaekers hem daha genç hem de yetenekli TR de patlama yapacaktır.
@MrBora34 ya gelirse arabistan dan gelen teklifi red etti
şu adamı beğenmeyenler var ya neymiş pahalıymış, arkadaş primier lig şampiyonunun belçika milli takımının sol kanadını alıyorsun ne olacaktı? Bedava peynir fare kapanında
Bu adami daha once dogru duzgun izlemeden bok atan zavalli taraftar kitlesi simdi otursun aglasin, komedisiniz hepiniz. Trossard'in pabucuna layik degilsiniz hicbiriniz.
Grimaldo Karavana , Trossoard ve Vlahovic Muhtamelen Karavana olacak Sonuç ne derseniz Geleneksenel halr Gelen 3. Lük
Bizim bazı çok bilmiş taraftarın da beğenmeyesi tutuyor.
O kadar isteyeni varken adam bize niye gelsin. Para içinde araplar bizden fazla para verir. Başarı içinde takım daha yeni kuruluyor. Bizde başarılı olur mu bence olur ama gelmez. Boşuna haber yapıp durmayın.
Besiktasin sag Sol kanat ve golcü transferinde mutlaka mutlaka DÜNYA YILDIZI BE FLAS OYUNCULARA YÖNELMESI LAZIM ….
Artik cok zor bize gelmez ya kafayI yicem ulan adali sana cok güvenmistim baskan olmadan bizi ne hale getirdin git Bari Oyarzabal I al fener bile ilgilenmeye basladi burda okadar yazdIm adamI anca 2 ligten topcu ara sen nasIl bi adam cIkton sen ya 😡😡
Turnuvadan sonra alırız diyen hangi cinyıssa şimdi alsın da görelim :D Adalı televizyondan izlemeye devam eder çok beğendiği oyuncuyu. Bir an önce Aral alınsın da bitsin bu iş.
Gündemdeki üc bes futbolcudan biri …. Ama Taraftar genele bakar ve sen hicbir hamle yapmazsan Trossard bile bos adam gibi görülür
Keşke gelse ancak gelme ihtimali %0 bile değil. Gelme ihtimali Yüzde - 1000.
İşin komiği, bu adamın adı geçen yaz da geçti ve o zaman burada beğenmeyenler vardı. Yaşlı bu diyorlardi. Adam gitti Arsenal'le şampiyon oldu. O zaman Troussard'ı beğenmeyenler eminim hala buradalar ve o iyi bu kötü diye yorum yazıyorlar.