Beşiktaş'ta yaşanan Orhan Ak'ın bugün yayınladığı açıklamanın ardından spor yazarı Turgay Demir, Duhuliye.com'a açıklamalarda bulundu.

İşte Turgay Demir'in açıklamaları:

"Bir grup sözde Beşiktaşlı tribünün göbeğenine el bombasını koydular malesef. Bundan sonra bunun patlaması nasıl önlenir bilmiyorum. Yani delinin biri kuyuya bir taş attı, bakalım kim çıkaracak?

OKAN BURUK'A GIK DEMEDİNİZ

Neden böyle düşünüyorum? Şimdi bize dediler ki; bize silah çekti. O feribot olayına karışan çocukların tek bir açıklaması yok. Onlar unuttu gitti olayı. Birileri kaşımaya çalıştı. Baktılar ki bu tutmuyor, başladılar 'FETÖ'cü Orhan' demeye. FETÖ'cülük suçlaması devletin FETÖ tanımına uymadığı halde birilerine FETÖ'cü diyeceksek; devetin tanımı belli çünkü 17-25 Aralık süreci sonrasında bunlarla ilişkilerini sürdüren bankalarına para yatıranlar vs. Yok ama biz eskiden kim FETÖ ile adı geçtiyse diyeceksek Okan Buruk için de dediler ama Beşiktaş'ta kaptanlık yaptı. Gık demediniz.

Gelelim kavga konusunda Emre Aşık ve Nobre ne yaptı? Sonra ikisi de Beşiktaş'a geldi ikisini de kabul ettik. Burak Yılmaz'a da önce 'İstemezük' dedik, limdi sahiplendik. Peki Aurelio bizim oyuncumuz Ricardinho onu dövmedi mi otoparkta, onu da sahiplendik biz bize geldiğinde. Bunlar hikaye geçmiş geçmiştte kalır.

YÖNETİMİN BAŞINI AĞRITMAYA ÇALIŞIYORLAR

Burada bir grup insan yönetimin başını ağrıtmaya çalışıyor. "Bak biz senin başını ağrıtırız kardeşim." diyolar. Dün Burak Yılmaz'dı konu, bugün Orhan Ak, belki yarın Quaresma olacak. Satarsa neden sattın, satmazsa neden satmadın. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Arkadaşların samimiyetlerine inanmıyorum. Beşiktaş taraftarı olduklarından da ciddi şüphem var.

Çünkü sezon başında insan motive olur, kenetlenir. Çok iyi bir sağ bek transferine imza atılmış. Çok iyi bir kanat oyuncusu alınmış. Yeni transferler yapılacak. Bunun keyfini çıkarıp kenetlenmek varken camia olarak. Şimdi Orhan Ak meselesini koydular camianın önüne. Çocuk çıktı feribot olayını anlattı. Ben ogün o olayı yaşayan çocuklarla da konuştuğumda karşılıklı hatalar vardı bitti dediler. O akşam yayında öyle konuştuk. Şimdi yıllar sonra taraftara silah çekti diyolar; yalan. O tutmadı işin FETÖ tarafından tuttular. Oraya bakarsan herkes FETÖ'cü çıkar. Öyle bir şey olabilir mi? Hukukun FETÖ'cü demediği adama kimse bunu söyleyemez. Siyaset mi yapıyoruz burada yoksa futbol mu oynuyoruz. Eğer konumuz futbolsa ben bu Orhan Ak'ı istemeyen kişilerin samimiyetine güvenmiyorum. Bu 'istemezük' kafası Beşiktaş'tan gitmezse bunlar yarın da Abdullah Avcı'yı istemeyecekler.

Gerçek Beşiktaşlılar bence kimin neyi amaçladığını görmeliler. Ona göre de tavır almalılar. Başka Beşiktaş yok. "

Duhuliye.com / Özel Haber / Erdal Cömert