Ali Ece'nin tespitlerinden öne çıkan satırlar şöyle:

ÇOK İYİ BİR FIRSAT TRANSFERİ

Senin zaten çok daha net oyunculara yönelmen gerekiyordu. O açıdan Weghorst çok doğru bir isim. Yönetim, başkan zaten kongrede de bununla alakalı konuştu. Alternatifleri de gayet iyi. Alternatifinin kim olduğunu söylemeyeceğim.

Olursa çok iyi bir transfer olacak. Çok iyi bir fırsat transferi diye nitelendirebiliriz. 

'3 AY ÖNCE GÖRÜŞTÜM, TABİ Kİ B PLANI VAR' DEMESİ ÇOK ÖNEMLİ 

Ayrıca, Ceyhun Kazancı'nın bizlerle çok efendi, kibar, hümanist bir ilişki kurmasının yanı sıra bu işten anlıyor olması da beni daha çok ilgilendiren nokta oldu. 
Ben "Weghorst olmazsa acaba B planında şu oyuncu var mı? diye sorduğumda "Ben 3 ay önce onunla görüştüm. Tabi ki B planında oyuncu var" diye yanıtlaması çok önemliydi. Yani ne istediğini biliyor. 

TÜRKİYE LİGİ GERÇEKLERİNE GÖRE BİR FİLTRELEME YAPILMIŞ 

Valerien Ismaël de nasıl bir santrfor gerektiğini anlamış durumda. Hani, o LASK'ı çalıştırırken oynattığı tip oyuncular değil... Türkiye liginin gerçeklerine göre de yapılmış bir filtreleme var orada. Çok doğru bir filtreleme var. 

SANTRFORDA DOĞRU YOLDASIN 

FM'de bakıyoruz, yazıyoruz ya  özellikleri... Santrafor mu? Evet. Ayrıca, dribbling de yapabiliyor mu? Evet. Kafayla zaten peynir ekmek gibi gol atabiliyor mu? Evet. Özellikle Ghezzal, 'At abinin kafasına' ortası yapabiliyor mu? Kralını yapıyor. Ghezzal'la sırtı dönük ver-kaç yapabiliyor mu? 

Bunların ışığında santrforda doğru yoldasın.

Kaynak: VOLE