Beşiktaş Gain, Basketbol Süper Ligi'nde 13 Mayıs'taki erteleme derbisinde Fenerbahçe Beko'ya konuk; iki takım da 24 galibiyetle zirve yarışında bulunuyor.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 29. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe Beko, 13 Mayıs Çarşamba günü derbide Beşiktaş GAİN'i ağırlayacak.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak.
Derbide Özlem Yalman, Ali Şakacı ve Alper Özgök hakem üçlüsü görev yapacak.
Derbiyle normal sezonu tamamlayacak siyah-beyazlılar 29 karşılaşmada 24 galibiyet, 5 yenilgiyle liderlik koltuğunda yer alıyor.
Ligde iki maç eksiğiyle ikinci sırada bunan sarı-lacivertliler, 28 karşılaşmada 24 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı.
Fenerbahçe Beko, ligin ilk yarısında oynanan derbide Beşiktaş'ı deplasmanda 101-87 mağlup etmişti.
duhuliye.com
YORUMLAR (3)
@Ali yaşar en büyük sorun gs ile pkayoffda eşleşirsek saha avantajı onlarda. Maalesef Duşan en önemli maçları şimdiye kadar grr et p kaybetti.
fener yener adali baskan oldugu surece looser bir kulup olmaya devam edecegiz
Motivasyonumuz kayboldu, şu gs ya ikü maçtada yenilmek olacak iş değil, mutlaka 2-3 iyü Adam almamız laxım, şutör ve oyun kurucu şart