Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Candaş Tolga Işık, Fatih Terim'e verilen 4 cezayı haksız bulduğunu ancak bu haksız cezaların geçmişte en çok Beşiktaş'ın hakkını yediğini söyledi.

Youtube'da yayınlanan Kırmızı Çizgi Fitbol programında konuşan Candaş Tolga Işık Beşiktaş'ın en çok haksızlığa uğrayan kulüp olduğunu söyledi:

İşte Candaş Tolga Işık'ın yorumları:

"Fatih Hoca bu cezaları hak etmiştir demiyorum ama Beşiktaş'a verilen hak etmediği cezaları toplayıp diğer takımlara dağıtsan 3 yıl ceza çekerler. Türkiye'de bu zamana kadar verilmiş haksız ceza o kadar çok ki... Beşiktaş'a bu cezalar verilirken kimsenin sesi çıkmazken, hocaya verilince herkes karşı çıkıyor. 50 tane de böyle ceza sayarım...

Herkes için yanlış karar verildiğinde tepki gösterilsin. Fatih Terim'e verilen ceza tabiki adil değil. Ancak sadece bir takıma ve bir kişiye böyle cezalar verilince sesler yükseliyor. Bu sakat bir durum... Bu sezon Galatasaray'a verilmeye başlanmış da kime verilmeyecekmiş... Haksız ceza ama Türkiye'de bunun tarihi var. Haksız cezalar tarihi... Bunun en tepesinde de Beşiktaş yazıyor..."

Haber kaynağı: duhuliye.com