Futbol

“Türkiye’nin en büyük kulübü olduk ama camia olamadık...''

Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman, Tivibuspor’da Beşiktaş gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde…


Fikret Orman: "Samsunspor'u, Göztepe'yi satın aldılar, çok iyi gidiyor. Kulüplerin satın alınması ve daha iyi yönetilmesini Türk futbolu açısından doğru buluyorum. Bunu büyük kulüpler için konuşmuyorum ama İngiltere'deki bütün kulüplerin sahipleri var."


Fikret Orman: "Bizde futbol dışı gelirler var. Taşıma suyla ne kadar dönecek? Biz inşaat şirketi değiliz. Bunların sporla ilgilenmesi lazımken parayı başka yerde aramaya başladılar. Ben bunu çok sağlıklı bulmuyorum."


Fikret Orman: "Beşiktaş'ın ilk maçı... Birinci maçını oynuyor Beşiktaş, tribünler yarı yarıya boş. Senin bunu izlenir hala getirmen için uğraş vermen lazım."


Fikret Orman: "Shakhtar ile ilk maçımız, daha ilk devrede futbolcu yuhalandı. Türkiye'nin en büyük kulübü olduk ama en büyük camia olma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Beşiktaş'ta başarılı olmak için Beşiktaş'a rağmen olmalısın. Yapmayın, sahip çıkın."


Fikret Orman: "Serdal Adalı bir mücadele veriyor. Hataları vardır ama bu kulüp Serdal Adalı'nın değil bizim kulübümüz. Bizim işimiz de Beşiktaş'a sahip çıkmak. Beşiktaş'ta başarılı olmak, Beşiktaşlılara rağmen başarılı olmaya döndü."


Fikret Orman: "Camianın kendine gelmesi lazım. Her dakika negatiflik olmaz. Bu gidişattan çok rahatsızım. Beşiktaş'a kumpas düzeni kurdular, pusu kültürü... Camianın içine kötülük tohumları serptiler."


Fikret Orman: "Bana açılan davaların %80'i bitmiştir. 2-3 tane bir şey kalmıştır, elinde kulağındadır. 6 sene geçti bunlarla uğraşıyoruz. Duvar boyandı diye dava açtılar bana. Hala içimdeki ateş sönmüyor! Ben bu stadı yapmasam Beşiktaş'ın ne geliri vardı?"


Fikret Orman: "Bir rakibimiz divan toplantısında siyasetle ilgili konuşuyordu, küt dedi kestiler konuyu. Bizde olmuş olsa yer yerinden oynar, 50 kişi aynı anda konuşur. Bizde hâlâ Vagner Love transferi konuşuluyor! Falcao'yu, Van Persie'yi konuşan yok!"


Fikret Orman: "Biz mutsuzluk üzerine değil, mutluluk üzerine bir şey kurup kulübümüzün yanında olup onun faydasına çalışmalıyız."


Fikret Orman: "Beşiktaş'ta her bölgeye oyuncu lazım, bazı bölgelere iki oyuncu lazım. Santrfor yedeği yok. Onana'yı, Chamberlain'i niye konuşmuyoruz? Musrati'nin kaybedilecek bir oyuncu olduğuna inanmıyorum, kazanılması gerekli. Parlatılarak satılmalı."


Fikret Orman: “Ben geldiğimde de iki takımlı şampiyonluk yarışı hikayesi vardı. Beşiktaş taraftarına şeffaflıkla durumun anlatılması gerekiyor. Beşiktaş’ın şampiyonluk şansını çok düşük görüyorum. Bu durumun Serdal Adalı veya hocayla bir alakası yok.”


Fikret Orman: "Şu Talisca, Beşiktaş'a gelmiş olsaydı 'Buna bu para verilir mi?' diye konuşurlardı."


Fikret Orman: "Ben, Beşiktaş başkanlığını vicdanen iyi yaptığımı düşünüyorum. Yaptıklarımın da şu an takdir edildiğini görüyorum. Ben, Beşiktaş başkanlığını değil; Serdal Adalı'nın başarılı olmasını istiyorum. Her gelen ismim öne çıkınca rahatsız oluyor"


Fikret Orman: "Siz işinize konsantre olun. Siz kendi işinizi yapın, bırakın sosyal medyayı. Ağacın gövdesine kurtçuklar girdi, budamak lazım."


Fikret Orman: "Serdal Başkanımız daha fazla konuşacak, daha fazla anlatacak kendini. Camia başkanının bunu yapmaya ihtiyacı var. Onun da Beşiktaş camiasının ona sahip çıktığını görmeye ihtiyacı var."


Ali Aydın: "Camiada akil adam var mı?"


Fikret Orman: "Ben kendimi görüyorum birinci olarak. Çok küstürdüler, ağabeylerimiz de maçlardan koptular. Negatif enerji her tarafı sardı."


Erkut Öztürk: "Fikret Orman başkan, Hüseyin Yücel ikinci başkan modeliyle tekrar sahneye çıkacağınız konuşuluyor."


Fikret Orman: "Benim öyle bir niyetim yok, Hüseyin Yücel'in de yok. Hüseyin Yücel'e sosyal medyada böyle konuşuluyor dedim, küfretti. Senaryoya ihtiyacım yok!"


duhuliye.com



HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }