Nitekim, şimdiden Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi ekipleri peşine takan Yılmaz için 8 kulüp devrede. Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, 61Saat'e verdiği demeçte; oyuncusunun bonservis bedelini ve hangi takımların teklifte bulunduğunu belirtti. İşte detaylar...

"Ciddi ilgilenen kulüpler var..."

2000 doğumlu Ümit Milli Takım oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın 8 kulüp tarafından takip edildiğini söyleyen Başkan Tahiroğlu, "Ciddi ilgilenen kulüpler Galatasaray ve Beşiktaş oldu. Fenerbahçe’den de bir hoca aradı. Trabzonspor’dan henüz kimse aramadı” ifadelerini kullandı.

"8 kulüp izliyor..."

TFF 1. Lig ve Süper Lig'den 8 kulübün oyuncusun izlediğini belirten Tahiroğlu, Barış Alper Yılmaz için 3 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 25 pay talep ediyor.

Barış Alper Yılmaz, bu sezon çıktığı 36 maçta 8 gol, 5 asistlik katkısıyla takımının en skorer oyuncularından biri haline geldi.

İlk Terim istemişti...

Ajansspor'dan Salim Manav, 1 Nisan 2021'de Fatih Terim'in genç oyuncuyu istediğini, Kerem Aktürkoğlu formülünde elde edilen başarının Yılmaz'da da yaşanabileceğini haberleştirmişti.

Kaynak: Ajansspor