Beşiktaş'ta formayı kaptıran Felix Udokhai, ayrılık kararı almıştı.
Siyah-Beyazlı takımda alternatif stoper durumuna düşen ve ayrılık kararı alan Felix Uduokhai’nin bu talebi, yönetim tarafından olumlu karşılanmıştı. Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’in gündeminde yer alan 28 yaşındaki savunmacının, Almanya’ya dönmeye çok sıcak baktığı öğrenildi. Augsburg’dan Beşiktaş’a gelen ve zorunlu satın alma maddesi nedeniyle bonservisine 5 milyon Euro ödenen Uduokhai’nin, kiralık mı yoksa bonservisiyle mi gideceği merak konusu.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
yapacak bir şey yok, 4 veya daha fazla alabilirsek iyi olur
Ya üçe beşe bakmayın çöp bunlar çöp. Rakip forvetlerin refakatçısi bu.. Kaybettiğimiz puanlardaki hatalarına bir bakın.sırf bu adamın yüzünden 5 puan kaybettik.yuh olsun .
7,5 milyon avroya aldık, bakalım 3 milyon avro verecekler mi? Hep zarar,hep zarar...☹️
3/4 milyon Euro bedel ile yollanır,hadi hayırlısı inşaAllah.
Sadece Uduokhai yetmez, Jurasek, Swenson ve Rashica da mutlaka gitmeli, boşalan yabancı kontenjanlarına acilen kaliteli ve sadece takımın eksiklerini giderecek transfetler yapılmalı.
Verin bonservisini gitsin