Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, 2026 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
UEFA'nın siyah-beyazlı kulübe uyguladığı finansal kısıtlamaların kaldırıldığını belirten Adalı, yürütülen çalışmaların olumlu sonuç verdiğini söyledi.
"Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları, oyuncu satışları, gayrimenkul projeleri ve futbol takımımızda gerçekleştirdiğimiz bütçe düzenlemeleri sayesinde Beşiktaş'ta yıllardır görülmeyen bir mali başarıya imza attık. Beşiktaş'ın mali yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirerek UEFA ile imzaladığımız uyum anlaşması sürecini de tamamladık. UEFA tarafından kulübümüze bizden önce getirilen tüm finansal kısıtlamaları kaldırdık. UEFA'nın kararı şunu gösteriyor: UEFA, kulübümüzün finansal çalışmalarını olumlu karşıladı ve Beşiktaş yıllar sonra finansal bağımsızlığını kazandı." ifadelerini kullanan Adalı, yönetim olarak mali alanda önemli bir süreci geride bıraktıklarını dile getirdi.
Duhuliye.com
YORUMLAR (4)
500 milyon euro borcun var sen ne konuşuyosun
Adalı istifa etmezse elde ne fulya kalır,ne de akaretler kalır, bu herif saray kuklası , buna yetki verenler Allahından bulsun
Birlik oldukça dirlik dirlik oldukça hırs hırs oldukça başarı gelir.. bir olalım arkadaşlar bir
Aǧam atiy!