Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Dortmund'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Welinton'un sakatlığı can sıktı. Vida'nın da Yeni Malatyaspor maçında sakatlanmasının ardından Kartal'ın elinde tek stoper olarak Dortmund maçında beğeni toplayan Francisco Montero kaldı.

Yeni Malatyaspor maçında yabancı sınırı nedeniyle stoperde görev alan Necip Uysal'ın Antalyaspor deplasmanında da aynı görevi yapması bekleniyor. Necip Uysal - Montero tandemi geçtiğimiz sezonun ardından tekrar oluşurken akıllara geçen sezon geçirilen kritik süreç geldi.

Beşiktaş'ta geçen sezon koronavirüs ve sakatlık kabusu bir arada yaşanırken Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesinde Vida ile Welinton sahalardan uzak kalmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Necip Uysal ve Montero'yu bu iki kritik maçta sahaya sürmek zorunda kalırken ikili performansla alkış almıştı. 

Beşiktaş, söz konusu maçlarda ilk olarak evinde Başakşehir'i 3-2 mağlup ederken sonrasında ise Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 mağlup etti. Necip, Fenerbahçe derbisinde Kartal'ın 3. golünü kaydetmişti.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER