Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, bugün Doha'da Antalyaspor ile oynanacak olan Süper Kupa buluşması öncesinde konuştu. Kocadağ'ın sözlerinden öne çıkan ifadeler şöyle: 

"İlginç bir anı olacak bizim için. 2 sene önce planlanan bir maç aslında Doha'da. Pandemi dolayısıyla ertelendi. Heyecanlıyız. Buraya iki kupanın da şampiyonu olarak geldik. Bugün de üçüncü kupayı alabiliriz.

Müzemize koyduğumuz 2 kupa var, bugün 3. kupayı da alma şansımız var. Zannersem Beşiktaş tarihinde 3 kupa birden yok. İnşallah bize nasip olur. Yeni yıla kupayla girmek bizim için önemli. Doha'da büyüleyici bir atmosfer var. İyi ağırlanıyor olmak bizim için keyif verici

'KÖTÜ DÖNEMLERİ DE YAŞADIK'

Pandemi bizim elimizde olan bir durum değil. Biz bunun çok kötü dönemini yaşadık. Ben hastalandım, başkanımız iki kere yakalandı. Bir görev yapmaya çalışıyoruz, bu pandemi de tüm dünyanın başında bir bela olmaya devam ediyor.

Haftaya ligler var. Erteleme olacak mı, bilmiyoruz. Federasyon ve sağlık kurulları ne karar verecek. Bizim şu anda bu konuda resmi bir talebimiz yok. Konuşulan bir şey ama.

Böyle bir şeyin olması için bizim de başvuru yapmamız gerekiyor mu, bunu da bilmiyorum.

Bizim geniş kadromuz var. Eksik oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum. Teknik heyetle de konuşuyoruz, onlar da aynı şekilde düşünüyor. Biz zaten sezon başında bunu planlamıştık. Devre arası 1-2 olabilir, belki transfer olmaz diye.

'GENÇ BİR TAKIM KURACAĞIZ'

Vida'nın, Beşiktaş'a çok fayda sağladığı zamanlar oldu. Sezon sonunda mali şartlarımıza uyarsa devam edebiliriz. Oturup konuşacağız. Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız ama gelecek konusunda genç bir takım oluşturma hedefindeyiz."

TRT Spor