Umut Eken, Süper Lig'de 13. haftanın analizini gerçekleştirdi. Süper Lig'in 13. haftası kapanış maçı olan Beşiktaş - Kayserispor maçını gündeme alan Umut Eken, 'Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu' yorumunu yaptı.

Süper Lig'in 13. haftası kapanış maçında Beşiktaş, evinde Kayserispor'u ağırladı. Siyah - Beyazlılar Vodafone Park'ta 4-1'lik bir üstünlük sağladı. 13. haftanın analizini yapan Umut Eken haftanın 'en'lerini ele aldı.

Süper Lig'de kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, istikrar sağlamaya devam ediyor. Siyah - Beyazlı taraftarların tutumunu değerlendiren Umut Eken, 'Barış sağlandı. 'Abdullah Avcı istifa'dan, duygusal anlara. Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi başladı ki Abdullah Avcı basın toplantısında 'Benim teknik direktörlüğüm tartışılamaz' deme noktasına gelmişti. Ama sahadaki görüntüde oydu, çok kötüydü Beşiktaş' dedi

Beşiktaş'ın başarı istikrarının sebeplerine değinen Umut Eken, 'Beşiktaş'ın başarısının altında başka etkenlerde var. Yeni yönetim, paralarının ödenmiş olması. Bunlar bir futbol kulübü için çok önemli. Anladığımız kadarıyla futbolcular Abdullah Avcı'yı, Abdullah Avcı futbolcuları tanıdı. Taraftarda sahip çıktı. Artık Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu. Beşiktaş'tan kabul edilmeyecek şeyler de gönderildi, Orhan Ak örneğini verebiliriz.' yorumunu yaptı.