Yeni sezon öncesi kadrosunun yaş ortalamasını düşürmek isteyen Beşiktaş, genç oyuncu arayışlarına devam ediyor. TRT Spor'da Transfer Gündemi programında geçen bilgiye göre Beşiktaş Umut Güneş için girişimleirni hızlandırdı.

Yönetici Ahmet Kavalcı, yıldız isim transferi beklenmemesi gerektiğini 11'e yapıacak bir kaç transferin ardından yapılacak bir kaç genç takviyeyle transferi kapatacaklarını söylemişti.

UMUT GÜNEŞ BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA


Bu bağlamda özellikle Almanya, Hollanda ve Avusturya takımlarında forma giyen Türk asıllı oyuncuları araştıran siyah beyazlı yönetim, Almanya Bölgelsel Ligi ekibi Stuttgart 2’den Umut Güneş’i transfer etmek istiyor.


U19 Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Umut Güneş, VfB Stuttgart II takımında başarılı bir grafik çizdikten sonra birçok kulüp peşine düştü. Süper Lig ekiplerinden birçok kulübün genç oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenilirken, Güneş'e Avrupa'dan bazı tekliflerin geldiği bildirildi.

TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTİYOR


Umut Güneş, daha önce verdiği demeçte gelen teklifleri doğrularken, "Futbol hayatımı Türkiye'de sürdürmek istiyorum. Şu an beni isteyen birkaç tane büyük kulüp var. Ailemle görüşüp, kısa zamanda en doğru kararı vereceğim. Hedefim ileride A Mili Takım formasını giymek" ifadelerini kullandı.

duhuliye.com