Karius, Berlin ekibinde yedeklerde yer almaktan kurtulamadı. Karius'un şimdilerde Alman ekibinden de ayrılması gündemde! İşte detaylar...

Paderborn maçı Karius için son fırsat

Alman basını Karius'un 1 numaralı kaleci Andreas Luthe ile rekabete girmekte zorlandığını yazmıştı. Teknik patron Urs Fischer'den şans bekleyen Karius'un Paderborn ile oynayacağı kupa maçının onun adına son şans olduğu gündeme geldi.

'Fırsat bulursa iyi değerlendirmeli'

Loris Karis, bu akşam Almanya Kupası'nda Paderborn ile oynanacak maçta da yedekler arasında görünüyor. Karius'un şu ana kadar bulamadığı şansı iyi değerlendirmek zorunda olduğuna da dikkat çekildi.

Karius ayrılacak mı?

Union Berlin Spor Direktörü Oliver Ruhnert Karius ile ilgili açıklama yaptı. Ruhnert, "Karius'un mutlu olmadığı çok açık ve aynı zamanda normaldir. Oynayıp oynamayacağına teknik direktörümüz Urs Fischer karar veriyor. Bana ayrılık konusunda şimdilik bir talep gelmedi" ifadelerini kullandı.

Karius, transferi için ne demişti?

Alman kaleci Karius, aslında sezon öncesi Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp ile de görüştü. Ancak; Klopp net bir dille Karius'un şansını başka bir takımda denemesini önerdi. Karius bu konuda, "Jürgen Klopp bana Union Berlin'de devam etmemin daha doğru olacağı yönünde bir öneride bulundu" açıklamasını yaptı.

Berlin taraftarları Karius için ne diyor?

Öte yandan Berlin ekibinin taraftarları Karius'tan umutsuz. Sosyal medyada paylaşım yapan bazı taraftarlar, "Karius, Berlin'i gezmeye gelmiş", "Loris için Berlin defteri kapanmalı" yorumlarını yaptı.

Transferde talibi var mı?

Beşiktaş ile 67 maça çıkan Alman futbolcu, siyah-beyazlılarda kalesinde 95 gol görmüştü. Liverpool yolu kapalı. Alman eldivene Fransa'dan bazı takımların ilgi gösterdiği iddia edildi. Geçmiş dönemde Karius'un adı Marsilya ile de anılmıştı.

Kaynak: Ajansspor