Beşiktaş Kongre Üyesi olan TGRT yorumcusu Bülent Uslu, dün şok bir iddia ortaya attı. Uslu, Beşiktaş Token projesinde 60 milyon Euro'luk bir teklifin genel sekreter Mesut Urgancılar öncülüğünde reddedildiğini ileri sürdü. Uslu, "Masaya 450, 500 ve 600 milyon TL'lik teklifler konmuş. Euro, o dönemde 10 TL idi, bunun karşılığı 60 milyon Euro. Buna Mesut Urgancılar karşı çıktı mı, çıkmadı mı? Bunun açıklamasını yapsın."  ifadelerini kullandı.

URGANCILAR YAYINA BAĞLANDI

Bunun üzerine yayına bağlanan Mesut Urgancılar, Uslu'nun iddialarını reddederek "Ben Token'a karşı çıkmadım, bilakis beğendiğim firmaları önerdim. Konu ile ilgili kişi ben değilim ikinci başkan Adnan Dalgakıran'dır. Kabul görmemesi yönetim kurulunun aldığı bir karardır bu kararı ben tek başıma vermedim. Dalgakıran'a ulaştım ve bu iddiaları hayretler içerisinde dinledi. Bu şahıs ve iddiaları yargı yoluna taşınacaktır. Kendisini disipline vereceğim. Mesut Urgancılar hayatını hırsızlarla ve Beşiktaş üzerinden menfaat edinenlerle mücadeleye adamıştır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir de tweet atan Urgancılar, "Mesut Sergen Yalçın’ı istemiyor söylemini servis edenler ve tetikçileri şimdi Token projesinde kulübü 60 milyon € zarara uğrattığım yalanını paylaşıyorlar. 2,5 yıldır anam ağladığı halde kurumsallık nedeniyle gıkım çıkmadı. BJK üzerinden menfaat sağlayan herkesle hesaplaşacağım!" yazdı.