İşte Ürkmezgil’in yaptığı açıklamalar:

-HOCAMIZ ÖNLEMLERİNİ ALIYOR-

Takımdaki sakatlıklar konusunda Ahmet Ürkmezgil; “Ligin sonları geldi. Artık bu tarz eksiklikler sadece bizde değil, diğer takımlarda da olabiliyor. Teknik ekibimiz, hocamız bunun önlemlerini alıyorlar. Büyük takımsanız kadroyu, bütün takımı hazır tutma durumunuz var. Tabii ki ideal kadro ile sahaya çıkmak mutlaka avantaj. Hocamızın eksiklerin yerini dolduracak pozisyonları hazırlayacağını düşünüyorum.”

-ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ-

Beşiktaş’ın şampiyonluk hedefi ile ilgili Ürkmezgil; “Beşiktaş’ın hedefi hep şampiyonluk. Şu anda da şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Çok enteresan sonuçlar oluyor. Başakşehir’in son anda beraberliği alıyor olması, Fenerbahçe gibi yılların güzide kulübünün bu kadar zorluklarla uğraşıyor olması… Tabii ki bizim de çok enteresan puyan kayıplarımız oldu. Aslında güzel bir lig oluyor. Son ana kadar lig çok çekişmeli olacaktır.”

-BURAK, NİYE KAPTAN OLMASIN?

Burak Yılmaz’ın daha önceden transfer olmaması ve kaptanlık düşünceleri hakkında Ahmet Ürkmezgil; “O zamanki tercihler, sebepler, imkanlar Burak’ın gelmesi yönünde çok olumlu gelişmemişti. Bu sene oldu ve çok faydalı oldu. Burak, zaten bizim eskiden de evladımızdı. Demek ki bu gelgitler boşuna yaşanmamış. Bunu da ispatlamış oldu. Niye kaptan olmasın? Başkanımızın öyle söylemlerini biz de duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: DUHULİYE