Geldiğimiz noktada tekrar uyarıyoruz..

Fikret Orman yönetiminde, organize bir şekilde sosyal medyada sesi çıkan, takipçi sayısı yüksek (nasıl yükseldiği muamma) fenomenlerle dirsek teması kurulmuştu. Hatta o dönemin yöneticilerinden her ay para toplanarak bu fenomenlere ödemeler yapılıyordu. Bunu biz söylemiyoruz, o dönemin yöneticileri açıkça itiraf etmişlerdir. Bunlara web siteleri kurulmuştu, o yönetim bu kişiler üzerinden algı operasyonu yapıyordu.

Sizlerde seçildiğiniz günden sonra vitesi bir tık yükselterek camianın nabzını tutmak maksadıyla bu insanları kulübün içine soktunuz, iletişim departmanlarında görev verdiniz.

O içeri soktuğunuz, kime neye hizmet ettiği belirsiz kişiler altyapı oyuncuları dahil olmak üzere birçok futbolcunun sosyal medyalarını biz profesyoneliz bahanesiyle işletmeye başladı. Ve bir ekip oldular. Daha sonra bunların bir kısmıyla yolları ayırdınız.

Bunlardan bazıları menajerlerin şirketlerinde çalışmaya başladılar, bir yandan futbolcuların sosyal medyaları idare edilirken diğer yandan genç futbolcular menajerlere pazarlandı.

Bugün çıkan haberlerde yönetim olarak genç futbolcuların menajerlerinin araştırılacağı haberleri basında yerini aldı. Yanlış yere bakıyorsunuz, araştırmanız gereken menajerlerden çok bu oyuncuların sosyal medya hesaplarını yöneten, onları menajerlere götüren sizin yakından tanıdığınız sosyal medya simsarlarıdır. 

Duhuliye.com