Geçen sezon ilk 10 resmi maçında yalnızca bir gol atan Çek futbolcu, yeni sezonda performansıyla dikkat çekiyor.
Eyüpspor filelerini havalandıran ve Beşiktaş’ın bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Vaclac Cerny, geçen sezon transfer olduğu siyah beyazlı takımdaki ilk maçında (Başakşehir: 2-1), Toure’nin attığı golün pasını vermiş ve geçen sezonun ilk asistine imza atmıştı.
Çek futbolcu bu sezon ayrıca Beşiktaş’ın ilk resmi maçı olan Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İstanbul’da oynanan ve 1-0 biten Midtjylland karşılaşmasında da Orkun’a golü attırarak bu sezonun da ilk asistini yapmıştı.
5 MAÇTA 2. GOLÜNÜ ATTI
Geçen sezon ilk 10 resmi maçta sadece 1 golü bulunan Cerney, İstanbul’daki Hradec Kralove maçını da boş geçmezken bu sezon 5. maçta 2. golünü kaydetti.
Kaynak Hürriyet
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (13)
Şahane bir yedek olur ama bizim sağ tarafa bileklerine hakim çok iyi adam eksilten bir adam almamız lazım. Trossard daha ziyade 10 numara gibi oyun görüşü ve zekasına sahip aklıyla oynayan bir futbolcu. Sağa Antony, Neres tarzı bir adam lazım.
Taraftarda yorum yapmış haklı olarak cerny 10 no oynayabilir geçen sene az oynadı öz oynadı bu mevkide 10 no almayacaksak ve alınacak sağ kanatla beraber trossard cerny x vlahovic dörtlüsü olabilir ilerde geçen sene 10 no da daha etkiliydi skorerdi verimliydi kesinlikle burdada düşünmek lazım
Cerny istatistiklerine baktım geçen sene 5 maç 8 asist yapmış bu senede 5 maçta 2 gol 1 asisti var toplam 39 maçta 9 gol 9 asisti var bizde idare eder geçen sene ise 10 maç 10 no da oynamış 5 gol 5 asist yapmış bence 10 no alınmayacaksa ve bir kanat alınacaksa yeri gelir 10 no da değerlendirebilir diye düşünüyorum
Formayi sonuna kadar hak ediyorsun... Rashica senin tirnagin bile olamaz
Ben takımı yine beyenemedim bı kopukluk var sanki defans orta saha forvert bölümünde takım birbirine yeterli desteği yok sanki yaratıcılık zayıf sanki böyle devam edersek daha çok yönetim istifa deriz
Rashica bunun tırnağı olamaz. Bu adamı 10 numarda oynatmak lszım
Yinede sağ kanatta rekabet yok . Cerny sakatlansa rashica var bu yüzden transfer şart ... Rekabet başarı getirir ... Bakın Taylan yeterli bir performans verdi bir sonraki maçında Murillo'yu izleyin ... O zaman dediğimi anlarsınız ...
Frikik de inanılmazdı. Kaleci mucizevî kurtarışla ancak direğe çıkardı. Bir de kafa vuruşu var. Hattrick yapsa şaşırmazdık.
Golden sonra hep tribune hareket yapiyo adama hsplarindan nasil sovduyse bazi beyinsizler. Adamin kalbini kirmislar mutlu degil. Siz de isinizi iyi yapamadiginiz da hasta veya moraliniz bozuk oldugunda 3 5 bin kisi sosyal medyanizdan soverse kizmayin bunu yapan dingiller.
Kesinlikle sağa transfer lazım hem cnr ortada solda kullan