Yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hareket eden yönetime bir futbolcu için tekliflerin geldiği ifade edildi.

Rosier için 10 milyon Euro

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Sporting CP'den önce kiraladığı ertesi sezon ise bonservisini aldığı Valentin Rosier için transfer teklifi alıyor. Haberde, 25 yaşındaki sağ bek için gelen tekliflerin 10 milyon Euro'nun üstünde olduğu kaydedildi.

Ismael onay verdi "Kenan ile idare edebiliriz"

Valerien Ismael'in sisteminde önemli bir yeri olan Valentin Rosier'e gelen bu teklifler, Siyah-Beyazlılar'ı düşündürdü. Fransız çalıştırıcının ise genç sağ bekin satışına onay verdiği iddia edildi. İddiaya göre Ismael, "Takımın çıkarı için satabilirsiniz. Kenan ile idare edebiliriz" dedi.

19 Ağustos 1996 doğumlu Valentin Rosier, ülkesi Fransa'nın Rodez takımında futbola başladı. Dijon döneminin ardından Sporting'e transfer olan futbolcu, 2020'nin Ekim ayında Beşiktaş'a kiralandı. Siyah-Beyazlı forma ile gösterdiği başarılı performans ile opsiyonu kullanılarak, bir sezon daha kiralanan sağ bekin, bu yılın Temmuz ayında bonservisi alındı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Valerien Ismael'in oyun sistemlerinde önemli bir parça olan Valentin Rosier, geçtiğimiz sezon 39 karşılaşmada görev aldı. 25 yaşındaki sağ bek, 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kaynak: Sabah