Siyah-beyazlılarda Valerien Ismael'in en çok güvendiği isimlerin başında ise Batshuayi geliyor. 28 yaşındaki oyuncunun başarılı ve güçlü bir yapıya sahip olduğunu düşünen Fransız çalıştırıcı, son karşılaşmalarda Belçikalı forvetten goller beklediğini kendisine de iletti. Gol krallığı yarışında da iddialı bir konumda bulunan Batshuayi'nin kendine güvendiği ve lig sonuna kadar adından sıkça söz ettirmek için motive olduğu da gelen bilgiler arasında.

10 oyuncu ceza sınırında

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, kalan dört maçta kayıp vermek istemiyor. Fransız teknik adam özellikle Fenerbahçe karşılaşmasına özel olarak hazırlanıyor. Pazar günü oynanacak Yukatel Kayserispor deplasmanı sonrasında Dolmabahçe'de derbi maçına çıkacak olan siyah beyazlılarda 10 oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Atiba, Pjanic, Teixeıra, Oğuzhan, Güven, Larin, Montero, Can, Rosier ve Rıdvan; Kayserispor maçında kart görmeleri durumunda derbide forma giyemeyecekler.

Josef'in yokluğunda Necip

Kayserispor maçında Valerien Ismael'in; Josef'in yokluğunda orta sahada, Can ve Necip ikilisine görev vermesi bekleniyor. İlk 11'de üç Türk oyuncu bulundurma kuralı nedeniyle Kasımpaşa'ya karşı sahaya süremediği Nkoudou'nun, pazar günü sol kanatta başlaması ise Fransız teknik adamın planları arasında yer alıyor.

Yeni sezonda Sörloth-Cenk ikilisi

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları ise hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki futbol yılı için siyah beyazlılarda en büyük bütçe forvet mevkisi için ayrılacak. Bir golcü transferinin yanında bir de yardımcı forvet almayı planlayan Beşiktaş'ta Sörloth ve Cenk Tosun ikilisi, yeni sezonun forvet hattı olabilir.

Öte yandan Beşiktaş'ın yeni sezon kamp programı da belirlendi. Teknik Direktör Valerien Ismael, sezonu İstanbul'da Nevzat Demir Tesisleri'nde açacak ve takım en az on gün tesislerde çalışmalarını sürdürecek. Ardından siyah-beyazlılar 46 yaşındaki teknik adamın kararı doğrultusunda Avusturya'da yaklaşık 2 hafta sürecek bir sezon öncesi kampı yapacak. Valerien Ismael'in yeni sezon için hedefi ise takımı fiziksel olarak güçlendirmek.

Kaynak: beIN SPORTS