Avrupa kupalarını oldukça önemseyen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Giresunspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Bu takım seneye Avrupa'da olmalı. Burada başarıyı hedefliyoruz ve bunun için ligde kalan her maç bizim için önemli." dedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Avrupa kupaları hedefinde ısrarlı. Basın toplantılarında sürekli olarak öncelikli olarak bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini açıklayan Valerien Ismael, önümüzdeki sezon Beşiktaş ile Avrupa kupalarında boy göstermek istiyor ve bu alanda başarılı olmak için kollarını sıvadı. 

Giresunspor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Valerien Ismael, "Gelecek sezon Avrupa kupalarında olmalıyız. Beşiktaş, Avrupa'da olmalı. Bu yüzden ligdeki her maç bizim için çok önemli. Her maçta en üst seviyemizi göstermek zorundayız." dedi. Takımın potansiyeline inanan ve transfer döneminde yapılacak takviyerlerle Avrupa kupalarında başarıyı hedefleyen Valerien Ismael, ligdeki her maçta ciddiyetlerinden asla taviz vermeyip tempoyu ve seviyelerini korumaları gerektiğini oyuncularına iletti. 

Giresunspor maçına bu doğrultduda hazırlanan Beşiktaş'ın kalan maçları ise şu şekilde:

* Giresunspor (D)
* Kasımpaşa
* Kayserispor (D)
* Fenerbahçe
* Göztepe (D)
* Konyaspor

Kaynak: Futbolarena