İŞTE VALERIEN ISMAEL'İN SÖZLERİ:

"Her şey şu anda iyi gidiyor. Zemin mükemmel, otel güzel, hava şartları olumlu. Ufak tefek detaylar her kampta oluyor. Buraya kalabalık geldik. Gençlerimizi görmek istedik, onlardan faydalandık. Milli Takım'dan geç dönen oyuncular oldu, yeni transferler aramıza katıldı. Gün be gün daha iyiye gidiyoruz. Kamp döneminin yarısına geldik. 3. maçımızı oynayacağız. Saha içindeki iletişimi daha da iyileştirmek istiyoruz."

SERDAR SAATÇI KONUSU

"Biz bu konuyu kendi içimizde netleştireceğiz. Her futbolcunun burada yüzde yüzünü vermesi gerek. Beşiktaş'ın futbolcusu hazır olmalı ve her şeyini vermeli. Benim beklentim ve taraftarın beklentisi bu. Herkes yüzde yüzünü vermeli. Eğer bu olmuyorsa ben de bir karar alırım sonunda."

"Tek bir isim vermek zor. Her futbolcumuz elinden geleni yapıyor. Burada olanlar Beşiktaş'ta olmayı hak eden oyuncular. Başarının bir parçası olmak istiyorlar. Sezon başında çok çalışmak durumundayız. Kampta herkes övgüyü hak ediyor. Bu anlayışı sezona yaymak durumundayız. Zor bir sezon bizi bekliyor. Her maç zor olacak, zorlanacağız. Bu atmosferi burada yaratmak güzel."

"Kadromuzu yeterince derinleştirdik. Genişletiyoruz ve kadromuzu oluşturmaya başladık. Aslında biraz bekleme lüksümüz var. Bizi yüzde yüz ikna eden bir durum oluşursa değerlendirmeye alabiliriz."