Fransız teknik adam profesyonel lig kariyeri boyunca göreve yeni başladığı bir takımda çıktığı ilk iç saha maçındaki en farklı galibiyetini Alanyaspor karşısında 4-1’lik galibiyetle aldı.

Alanyaspor maçında çektiği 3 şutla 2 gol atan Michy Batshuayi ise daha önceki 13 şutunda sadece 1 gol atabilmişti.

Bu sezon Süper Lig'de Batshuayi'den daha fazla maçta 2 ve daha fazla gol atan oyuncu yok. Fransız golcü Rizesporlu Joel Pohjanpalo ile beraber 4 kez duble yaptı. Alanyaspor maçında 1 dakika 11’nci saniyede fileleri sarsan  Batshuayi, Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü de attı.

Gol özürlü olmakla eleştirilen Beşiktaş bu sezon Süper Lig'deki en yüksek gole çevirme oranını yakaladığı maçı Alanyaspor karşısında oynadı. 11 şutunda 6 isabet yakalayan Beşiktaş’ın gole çevirme oranı yüzde 36.4 oldu.

Bu sezonun eleştirilen bir başkan oyuncusu da geçen sezonun yıldızı Rosier’di. Süper Lig'deki son iki maçında üç golde payı bulunan Rosier 1 gol attı. 2 asist yaptı. Bu sezon 28 maçta sadece 2 asist yapabilmişyi.

Geçen sezonun yıldızı olup bu sezon duran Ghezzal ise son dört maçında da asist yaptı. Cezayirli, geçen sezon Aralık 2020’den Ocak 2021’e kadar üst üste 4 maçta asist yapmıştı.

Kaynak: Fotospor