12.06.2025 - 14:32
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, İstanbul Valisi Davut Gül'ü Tüpraş Stadyumu'nda ağırladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Tüpraş Stadyumu'ndaki makamında İstanbul Valisi Davut Gül'ü ağırladı.
Ziyarette İkinci Başkan Hakan Daltaban, Genel Sekreter Uğur Fora, Yönetim Kurulu Üyeleri Toygun Batallı ve İbrahim Şafak Sağlam da yer aldı.
Başkan Adalı, ziyaretin sonunda İstanbul Valisi Davut Gül'e Beşiktaş'ın simgesi olan kartal heykeli hediye etti.
Sabah
YORUMLAR
İnşallah Beşikyaşın projeleri ile ilgili yerinde tespit olmuştur, bu tür ziyaretler boş ziyaretler değildir,
Serdal başkanim ; Taraftara 3 yıl içinde şampiyon olacak genç bir kadro oluşturun.. Bu taakima 5 tane milli takım seviyesinde gurbetçi genç türk .4 tanede kaliteli. Yabancı transfer edin .(Kaleci-Şef stoper-6 numara -santrafor) Omurga sağlam olmali.Yerli kalitemiz yüksek olursa başari gelir .Tuttuğunda da üst üste şampiyon oluruz fener ve cimbomla bu dönem ancak böyle mücadele edebiliriz .Futbolda istikrar olmadan başarı gelmiyor başkanim. en bariz örneğini fenerbahçe bize gösteriyor hersene. Şanpiyon beśiktaş Başarilar dilerim.
Tüm devleti büyükleri ve icindeki Fetocular bizle resim cekinip alttan cincona devleti sirketlerinden sponsorluklar yagdiriyor... Sonra neden makas aciliyor. Senin, benim hakkimiz bunlara yediriyorlar