Semih Sezerli, Neo Spor'da Beşiktaş - Gaziantep FK maçını değerlendirdi.
Semih Sezerli'nin değerlendirmeleri şu şekilde...
CERNY KENARDA DAHA ETKİLİ
Cerny’nin karşısında 5’li savunmayla duran bir hat vardı. Bu nedenle ilk yarıda merkezde çevresini pozisyona sokamadı. Sağ çizgiye geçtikten sonra Antep savunmasının bloğu açılmaya başladı.
VAR HAKEMİ SOLIRAIRE Mİ OYNUYORDU?
Riva’daki VAR hakemleri penaltı pozisyonunda Solitaire mi oynuyordu? Eski televizyonlar gibi “Siyah ekrana düştük hocam, açılır mı acaba? Sen şifreyi kır, sen karar ver.” diye çağırırsın en azından.
BİR ORTA SAHA DAHA ALINIRSA NDIDI'NİN VERİMİ ARTAR
Beşiktaş bir orta saha daha alırsa, Ndidi’yi sadece savunmanın önünde derinde duran bir ön libero gibi değil; Premier Lig'de bir dönem olduğu gibi öne koşular atan ve skora katkı yapabilen bir oyuncu kimliğine döndürebilir.
BEŞİKTAŞ MAÇ BOYUNCA GEÇİŞ YEDİ
Beşiktaş maç boyunca geçiş yedi çünkü oyuncu grubu tamamen birbirinden kopuktu. Geçiş yememek istiyorsanız pozisyonu sonuçlandırmanız gerekir.
1️⃣ Beşiktaş topu kaybettiği an ikinci topları kazanmalıydı.
2️⃣ Cengiz Ünder sakatlanınca Beşiktaş’ın Cerny’i sağ kanada çekip 2 ön liberolu sisteme dönmesi gerekiyordu.
BEŞİKTAŞ BİR FİLM SERİSİ OLSAYDI...
Beşiktaş’ın kaybettiği puan sadece bugünün değil, tüm sezonun özeti.
🎥 Beşiktaş bir film serisi olsa;
1️⃣ Karanlıktan Çıkış
2️⃣ Reaksiyonun Adı: Kara Kartal
3️⃣ Dipsiz Kuyu
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (26)
Umutsuz vaka Meleyen demekki sen herşeyi hakediyorsun açıkça bunu gördük utanmalısın utanmalısın utanmalısın
Demeki bunun dayak yemesi icin Ankaragücünün yeniden Süper lige cikmasi gerekio
Bu serefsizin karisi cocugu anasi babasi akeabasi yokmu ? Bukadar ahlaksizligi serefsizligi adiligi onursuzlugu gurursuzlugu namussuzlugu iclerine nasil sindiriyorlar,nasil hazmediyorlar,nasil yuzleri kizarmiyor? Hic utanmalari yokmu..?Aklim almiyor dusununce beynim yaniyor…
Ne demişti Hacıosmanoğlu.. var’da hatayı kabul etmem. Akan oyunda hakem görmeyebilir hata yapabilir ama var odasında önlerinde monitör farklı açılardan defalarca izliyorlar buna hata denmez işlerine gelmedi ve iki penaltımızı yediler. Jota ve ndidi pozisyonu daha ilk dakika kornerde çekiliyor net biçimde. Yarıştan çoktan koptuk hala bunlar oluyor bir de yarışta olsak ne gibi kepazelikler olacak hayal bile edemiyorum
Bu serefsiz alisveris merkezlerine,restoranlara,cafelere gitmiyormu? Allahin bir kulu gormuyormu bu inbeyi disarida ?
Bunu haftalardır söylüyoruz. Dinleyen yok. Cengiz uğruna hem takımı hem kendini yaktı Sergen Yalçın. Yakıyorda. Cengiz de sakatlandı. Cerny sağ kanadın en iyi oyuncusu. Sol kanadında Bilal el toure en iyi oyuncusu. Jota yerini kaybediyor. Diğer sağdan gelen oyuncularda sağ açıka göre solda oynayamıyorlar. Rafa bile olmadı. Bilalden sonra Jota olabilir ama o da SOL KANAT değil. Bir SOL KANAT gerekli. Bir Santrafor da gerekli. GEDSON tipi bir orta sahada gerekli. Sağ Bekde Gökhan iyi başladı ama son zamanlarda düşüşte. Kaldıramadı. Solda da Jurasekden daha iyi denilen Rıdvan Juraseki bile arattı. Oraya da bir takviye şart. Stoper giderse stoperede oyuncu alınması gerekir. Şimdi bazı oyuncular vazgeçilmez duruyor. Çünkü alternatifleri yok. O yüzden randımanları düşük. Onların yedekleri olsa telaşa düşeceklerdir. İkinci yarı inşallah umduğumuz şekilde oyuncular buluruz ve bu girdaptan kurtuluruz.
Şu namuzzudan nefret ediyorum biliyoruz bu onun bunun çocuğunun Beşiktaşa bilerek çakallık yaptığını buz gibi penaltıyı görmedi amg satılık iti
Gs maç sabahı federasyona baskın yaptı yokmu iki tane yürekli yönetici yazıklar olsun bizde bir tarafımızı yırtıyoruz burada umurlarında bile değil bunların
Bu adam futbol düşmanı! Beşiktaşı katletti , Allah belasını versin!
Sadece şunu söyleyeceğim, Süperligde Taraf tutuluyor, yani Süperligi birileri uzun zamandan beri dizayn ediyor, bir Trabzonspor maçındaki hakemlerin tutumlarına bakın, bir Galatasaray maçındaki hakemlerin tutumlarına bakın, birde Beşiktaş maçlarında atanan hakemlerin tutumlarına bakın, Trabzonspor ya yeniyor ya berabere kalıyor, Galatasaray her maçını hep bir farkla kazanıyor 2-1 yada 3-2 Derbilerde hep 1-1 berabere kalmış, birileri hakemlere değil hakemlerin bağlı olduğu yere dolaylı yoldan aracılık ediyor, birileri selam söylüyor Hakemde Maçı onların istediği gibi yönetip maçın istedikleri gibi bitmesini istiyor, Bu Talimatlar yurtdışından geliyor, Başta Gürcistanda yuvalanmış Çeteler oradan emir Gönderiyorlar, Bahis ve kumar siteleri ve şirketleri üzerinden yasal gösterilip illegal iş yapan paravan şirketler karapara aklayıp Ligi Fonluyorlar,Bunun izlerini çok açık şekilde Maçların sonuçlarından görebiliyoruz, Eğer Oradaki Bataklık kurutulmazsa sorunun temeline inilemez.
lütfen maç özetini izleyin.. ilk dakikalarda ndidi kafa vururken rakip oyuncunun ndidiyi dengesini bozacak şeklilde NET İTİŞİNİ göreceksiniz. Neden her maç sonunda bu vb pozisyonları resmi ağızlardan video şeklinde gösteren kısa bir video toplantı yapılmıyor!!! lehimize olan yani rakibe haksızlık edilenleri de koyarak bu rezlliği , Türk futbolunun nasıl katledildiğini ortaya koyan bir kamuoyu oluşturun!! BOMBOŞ OTURUYORSUNUZ.. etkiniz sıfır !!!
Var hakemini bilmem de kulübede ganyan oynayanlar var
Meley'ene karşı kaba kuvvet kullanıldığında kınamıştım ama üzülerek söyleyeyim be kardeşim sonuna kadar haketmiş şimdi çok iyi anlıyorum daha peter olsun inşallah
Maç boyunca geçiş yedi yorumu kesinlikle yalnış, adamlar ilk yarıda orta sahayı geçemedilerki geçiş yemişiz, maçın büyük bölümünde hep Beşiktaş oynadı, sağlı sollu yüzde yüz lük golleri atamadık, kendi pas hatamızdan ve hopsayttan golü yedik, antepin oyunundan kaynaklanmadı, gökhan ıska geçti, ikincisi. Hakem umut meler ezelden beri zaten Beşiktaş düşmanıydı , şimdi düşmanlığı kaşarlandı, ama yönetim uyudu, bu adamı maçtan önce bizi VAR da doğayacağını yazdım ne tekim yediğimiz ilk gol hopsayt, net penaltımız verilmedi, hak adalet olsaydı maçı 3-1 kazanırdık,
Boşuna dayak yemedi bu hakem. Beşiktaş düşmanı hakkımız sana haram olsun Allah'ın dan bul inşallah
Hakem eskisi yorumcu çoban " var yerdeki pozisyonlara karışıyor havadakilere karışmıyor " diyor. Bunların eskisi yenisi hiç farketmiyor alayı operasyon çocuğu
aspor yorumcusu uzundürükkan torrera çok fazla tekme yiyor onunda canı var yazık diyor bunlar böyle o işte
Hep söyledim hepte söyleyeceğim bu şahsın arkasında kim var araştırılsın tek başına bu cesareti gösteremez
Bu bizi bircok macimizda dogradi, yonetim analiz etsin bugune kadar bu adamla bizim maclarimizi.serefsiz cezasi kesilmeli
BU PISIRIK BAŞKANİ İSTEMİYORUZ DERHAL İSTİFAAAAA
Cerny Beşiktaş ilk 11 futbolcusu değildir. Neden, korkak oynuyor çünkü. Aldığı faul var mı maçta? Yok. Çünkü ikili mücadeleye girmiyor. Topu eziyor, oyunu okuyamıyor. Peki neden Cerny oynuyor? Çünkü adama bir tomar para verildi. Alternatiflere yönelemiyor insanlar. Beşiktaşın topçusu olmayacak kadar kapasitesiz olan Rashica neden oyuna giriyor çünkü alternatifsizliğin bir başka boyutu. Kadronu kurarken sadece istatistiklere bakmazsın, matematiğin de yanıldığı bir şans faktörü var. (Bknz. Faktöriyel hesaplamalar.) Peki şans nasıl yaratılır, risk alarak. Yan top organizasyonu sağ kanattan yapılır, Gökhan açık, Taylan bek. Sol kanat devrim sol bek rıdvan, orta saha organizasyonu yaparsın. 55’te değişiklikler yapılır Bilal sol açık Cerny sağ açık Gökhan beke geçer Ndidi orkun ileri orta saha Demir Ege libero Jurasek sol bek. Defans hattı sabit rakip sahanın ilk 10 metresi içinde tutarsın. Beşiktaş’ın devre arasına kadar yapabileceği tek şey budur. Dönüşümlü sabit kadro. Çünkü kondisyon arttmış. Bir de frikik organizasyonları ve direkt kaleye çalışılmalı.
@MKG çerni kendi yerinde oynadığında takıma katkısı artıyor bu hocanın ona 8/10 gibi oynattığında sıradanlaşıyor taş yerinde ağırdır derler
@MKG bi Cerny kaldi elestirecek asil sorun sizi gibi cöp taraftar. Her oyuncu kötü diye sayiyorsunuz sonrada Sergen istifa diyorsunuz.
Adam gibi yönetim olsa bu adamın hakemliğini bitirir. Göreceğiz bakalım bizim yönetim ne kadar ağır. Adalı Tffden çay kahve içip mi çıkacak bunun hakemliğini bitirip mi?
Allaha havale ediyorum.