Ahmet Çakar, El Bilal Toure'ye gösterilen kırmızı kartı yorumladı.
Beyaz TV'de konuşan Ahmet Çakar, şunları söyledi.
Ahmet Çakar: ''Çok saçma bir şey ya. Geçen hafta Başakşehir Fenerbahçe maçında Ömer Ali Şahiner, Oğuz Aydın'ın aşiline bastı. Peki. Tamam. Oradaki var hakemi çağırmadı attırmadı, Trabzonspor-Beşiktaş maçının var hakemi attırdı. Buraya kadar normal mi? Hayatın doğal akışına uygun mu? Ama bak, kasten yapıyorum. Geçen haftaki var hakemiyle Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki var hakemi aynı adam.
Şimdi Alper Çetin'e, var sistemine, MHK'ye, federasyona soruyorum.
Alper Çetin geçen hafta vardaydı, Başakşehirli Ömer Ali'yi benzeri pozisyonda attırmadı. Aynı Alper Çetin Trabzonspor-Beşiktaş maçında VAR'daydı. El Bilal Toure'yi hiç alakası olmayan bir kırmızı karttan dolayı attırdı.
Şimdi ben soruyorum:
1- Var hakemi taraf mı tutuyor?
2- Var hakemlerine birileri talimat mı veriyor? Bu ille de yetkili olması gerekmiyor.
Bu iş başka bir iş mi? Ha, Trabzonspor - Beşiktaş maçında VAR'da Alper Çetin olur. Geçen haftaki maçta Hasan Çetin olur. Lafım yok. İki ayrı insan farklı değerlendirme. Hatalıdırlar ama işin altında pislik aramam. Ama geçen, hafta yedi gün önceki maçta VAR hakemi Alper Çetin. Trabzonspor - Beşiktaş maçında VAR hakemi aynı Alper Çetin! Geçen haftaki pozisyon daha vahim, bu haftaki asla kırmızı kart değil.
Alper Çetin'e soruyorum. MHK'ye soruyorum. Bu adam Alper Çetin. Geçen hafta niye attırmadı Ömer Ali'yi, Oğuz Aydın'ın aşiline bastığı için? El Bilal Toure'yi niye attırdı? Acaba ona talimat mı veriliyor? Veriyorsa kim veriyor? İşin içinde başka bir pislik mi var? İzah etsinler bana.''
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (30)
Var hakemlerinin odalarına kamera taksalar istedikleri gibi at oynatamazlar
Herhalde yani. Baktılar Trabzon 5lik olacak, devreye girdiler
Nasıl olsa Azerbeycan takımları da Şampiyonlar Ligine katılıyor, Beşiktaş'ım artık Azerbeycan Liginde oynasın, bu ligde açık açık "istenmiyor". Maalesef 40 yıldır da böyle ! Madem sadece yurt içinde 15-20 milyon taraftarına rağmen, madem 123 yıllık tarihimize ve kupalarla dolu müzemize rağmen, madem dünyanın en güzel stadında oynamamıza rağmen, Beşiktaş'ı "yok sayıyorlar" ve "adam yerine koymuyorlar"; artık "yeter", Beşiktaş'ı TFF, MHK ve PFDK'ya daha fazla ezdirmeyin. Ve artık "tiyatrolarına" Beşiktaş'sız devam etsinler.
Nasıl olsa Azerbeycan takımları da Şampiyonlar Ligine katılıyor, Beşiktaş'ım artık Azerbeycan Liginde oynasın, bu ligde açık açık "istenmiyor". Maalesef 40 yıldır da böyle ! Madem sadece yurt içinde 15-20 milyon taraftarına rağmen, madem 123 yıllık tarihimize ve kupalarla dolu müzemize rağmen, madem dünyanın en güzel stadında oynamamıza rağmen, Beşiktaş'ı "yok sayıyorlar" ve "adam yerine koymuyorlar"; artık "yeter", Beşiktaş'ı TFF, MHK ve PFDK'ya daha fazla ezdirmeyin. Ve artık "tiyatrolarına" Beşiktaş'sız devam etsinler.
Cevap vermedikleri gibi. İnadına o hakemleri mükafatlandırıyorlar. Öyle bir sistem var. Öyle bir yönetim var. TFF.de. Hakem heyetinde. Takımlar tavır almalı. Oynamıyoruz, ligden çekiliyoruz. İkinci ligde oynarız. Düşürün. Ama bu rezilliğide bitirin. Takımlar tavır almalı. Bir takım alsa bir şey olmaz bir kaç takım aynı kıvamda konuşursa tavır takınırsa TFF çöker. Toplu tavır alınırsa bırakın çökmeyi pılıyı pırtıyı toplayıp kaçarlar. UYUMAYIN. Birleşin.
VAR'da bir bokluk oldugunu Zubkov kendini yere attiginda anlamistim. O kadar belli ki en ufak temas oldugunda kendinizi yere atin talimati oldugu. Adam sari kart gormeyeceginden emin olarak baliklama atladi resmen. Ama o kadar acemice atladi ki hakem bile vermeye cesaret edemedi. VAR'in bu macta tarafli olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam maalesef.
Her şey galiba Var da dönüyor. O yüzden Var a yabancı hakem gelmezse Bjk ilk 5 e dahi giremez.
İnanın Beşiktaş gibi Türkiyenin en büyük kulübünün başında bulunan Serdal Adalı gelmiş geçmiş en pasif başkanlarıöızdan birincisidir..Başakşehir,Kasımpaşa gibi taraftarı sayılı kulüpler kadar hükmümüz geçmiyor artık.Dünya tersine dönüyor herhalde artık hakkımızı Ahmet Çakar savunuyor mk.
Beşiktaş'a kasıtlı olarak VAR kurallarını çiğneyerek hakkını yemiştir. Adil bir TFF ve MHK varsa ise bu adama hakemlik adına hiç bir görev verlmemesii lazım ama onlarda yanlıysa yapacak bir şey yok o zaman ALLAH'a verirler hesaplarını
Eee federasyon başkanının seçimle işbaşına gelmiş olmasının en büyük payı Beşiktaş 'lı yöneticilerdir.Nerden bakarsanız bakın seneler boyunca oynanan en büyük oyun Beşiktaş üzerine.Vanda verilmeyen penaltımı dersiniz, Ankaragücü maçında hakeme çarpan topun gol olması mı dersin bu şekilde adaletten nasıl bahsedersin şimdi oturup düşünsünler.İkinci devirde alınacak futbolcu bizi kurtaracak mı yok.O zaman Fikret Orman başa gelmeliki kim varsa hepsini bir bir ayiklar ancak kurtulur.
Fun aksam j.duran israrla cizgiyebasip durdu hani atiba atildiya hatirlatayim dedim
Federasyon baskani trabzonlu. Trabzonda gs ye calisiyor. Bu kadar basit. Adam fanatik trabzonlu nasil adil maclar olcak. Hersey trabzon yeterki yaristan kopmasin. Yoksa trabzonu en az 5 farkla yenerdik.feneride en az 5 atardik.bu lig oynanmaz.bosa oynuyoruz. Besiktas takimi gibi hepsi degismeli yoksa hicbi se duzulmez. Bu sezon hakemler tarafinda tam 10 puanimiz calindi . Bu takim zaten kalitesiz buna ragmen korkuyolar dusunun birde Bu takim ust duzey futbolcular gelse. Bu hakemler hep bizi yaristan kopariyor. Sadece antep trabzon maci 4 puanimiz calindi ! Digerlirini saymiyorum bile !
Verdiniz yetkiyi görüyorsunuz her alanda etkiyi
Beşiktaşın Yetkisi Bende Olsa hiç tereddüt etmeden Takımı Şaibesi ayyuka çıkmış ligden çekerdim... Kendi Paramızla Bizim Parasını ödediğimiz Herifler Bizimle dalga geçiyor..
Şayet çakır ön dedikleri doğruysa bunları UEFA götürmeyip TFF operasyon çekmeyen başkan haindir onlarla beraber Bjk içinde truva atıfır net.
Beşiktaşın acilen kendi Mit'ini kurmasılazım yoksa Türkü Türkün yurdunda esir etmeye devam edecek bu zihniyet..
Kokuşmuş bir ülke ve kokuşmuş ve şaibeli bir federasyonun atadığı ve sonucu belli hakem aramalarından ne bekliyorsunuz adaletmi.adaletin olmadığı bir yerde adalet aranmaz kardeşim
Tabiki Talimat veriyor, Yoksa bu kadar sorun Hakemden kaynaklanmıyor, Sadece orta hakemi değil V.A.R, ada Talimat veriliyor, bu işin içinde tehdit ve şantaj olabilir bu çok büyük bir olasılık, hakemleri Ailesi ile tehdit edip istediklerini yaptırabilirler, yada şebekeye gönüllü Rüşvet karşılığıda çalışıyor olabilirler, Herkesin Banka Hesap Hareketleri incelenmeli, Hesaplarında belirsiz para kaynağı belli olmayan Limitler tespit edilirse Rüşvet aldıkları ispat edilebilir, ama kimse ilgilenmezse herşey böyle devam eder gider, Kumar kadar Rüşvetde Dinimizce Haramdır.
Cinconun mhk ve diğer kurullardaki sadık hizmetkarları görevden alınmadığı sürece Beşiktaş düşmanlığı hep devam edecek. Son 10 yılda iki kez şenol güneş, bir kez sergen yalçın ile kazanılan şampiyonluklara karşın fenerin şampiyonluğu yok. Dolayısı ile rakip onlar için sadece Beşiktaştır. Puan olarak geride olsak da tedirginlikleri hep Beşiktaş'ın bir ivme yakalaması ihtimalidir. Sivas deplasmanına sadece bize gece maçı verilir, deprem sonrası uefa'nın talimatnamesi Beşiktaş düşünülerek uygulanmaz, immobile'nin beline sarılıp kündeye getirilir penaltı verilmez. Dün bu kararları verenler hala federasyon kurullarında görevlerine devam ediyorlar. TFF tüm alt kurullarıyla GFF oldu, bunu değiştiremezsen, onlar da senin belini doğrultmana izin vermezler, vermeyecekler.
Sayın Ahmet Çakar bey,20 veya 30 yıl sonra belki sorunuza bir itiraf gelebilir,ben 70 yaşındayım bunu göremeyecem.sağlıklı günler dilerim.
Kesin Beşiktaş a bahis yapmış yoksa hayatta bizi savunur mu bu !
Sen söyle talimat mı var horozcunun çocuğu Ahmet ! Sen bunların atasısın dobERMAN la birlikte . Vahap Beyaz içi iyi bilir seninle birlikte
Sahipsiz Beşiktaş Sezon Başından Beri Hak Yeniyor
Hakemin fırsat kolladığı çok net belli. Minik bir pozisyon olsada Beşiktaş’ı doğrasam düşüncesi var.