Tam tamına 12 kart, dokuzu sarı, üçü kırmızı! Kart enflasyonuna bakarsanız, sanırsınız ki ‘şampiyonluk’ maçı! Hani maçı izlemeyenler o kart bolluğuna bakınca iki takımın zirveye oynadığını sanırlar!

Aslında yok böyle bir şey...

Göztepe lige veda etmiş, Beşiktaş ise biraz daha yukarı çıkmanın hesaplarını yapıyor, hepsi o kadar!

Beni asıl şaşırtan Göztepeli futbolcuların aşırı hırsı ve agresiflikleri! Yahuuu kardeşim çıkar adama sorarlar, ‘daha önce aklınız neredeydi?’ diye...

Sezon boyunca bu futbolun yüzde birini oynayabilseydiniz, inanın o güzelim Göztepe küme düşmezdi!

Tabi ki oynayacaksınız, eksik kalan rakibinizi yenmek için kurallar çerçevesinde yenmeye çalışacaksınız, ligden düştünüz diye fişi tamamen çekmenin doğruluğunu da hiç kimse savunamaz...Buna gıkımız çıkmaz...

Ama toptan çok rakibe olan sertliklerinize de bir anlam veremedim!

Önce şu ‘kızaran’ ve takımını eksik bırakanlara göz atalım! Rosier, Kartal’ın en önemli isimlerinden, gördüğü çift sarının ilkine bakın! Taç atışı, rakip kullanacak, o eliyle topa hamle yapıyor, olmazzzz! İkinci sarı da gereksizdi bence, bırak rakip gitsin, kaleye uzak, arkadaşların kademeye girdi, girecek! Ya kaptan Souza? Kartal’ın en istikrarlı ve de hırslı oyuncusu...

Gol de atsan, o seni kurtarmaz kaptan, takım arkadaşlarını yalnız bırakmak yok bu oyunda, sana hiç yakıştıramadım, bilesin!

Bir de Göztepe’den Jahovic var... Oyuna sonradan girdi, top yerine Necip’in kafasına vurmayı tercih etti, önce sarıyı gördü, sonra VAR’ın radarından kaçamadı, kızardı!

Şimdi hakem Ümit Öztürk’e sormak istiyorum, pozisyon burnunun dibinde, niye VAR uyarısını bekliyorsun, direkt kırmızıyı çaksana!

Yookkk arkadaş yokkk hakemler VAR sayesinde işin kolayına kaçıyorlar, sorumluluk almaktan çekiniyorlar!

Kaldı ki Öztürk tecrübeli bir hakemimiz, çıkardığı sarı kartların tamamı doğru, ancak o sarıların içinde kırmızı olması gerekenler vardı, vermedi, veremedi!O kadar çok ki, hangisini yazsak?

Kahraman, arkadan Larin’in tendonuna basıyor, sarıyla geçiştiriyor! Ya Yalçın’ın Ghezzal’a girişine ne demeli, bence direkt kırmızı, o da yok! Nitekim Ghezzal sakatlanıp, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ki Ghezzal öyle numara yapacak bir fotoğraf asla değildir bilesin eyyy Öztürk!

Larin neredeyse 5 ay sonra golle dönüş yaptı, ama ligin bitişine az kaldı! Bir de sürekli ofsayta yakalanmasa ne güzel olacak! Souza’nın on kişi kaldıktan sonra attığı gol bence maçın kırılma anıydı, keşke kızarmasaydı! Kaleci Emre Bilgin’e helal olsun, 63 dakika dokuz kişi oynayan

Beşiktaş, İzmir’den üç puanla dönüyorsa, golleri atanlar kadar o da kurtarışlarıyla pay sahibidir, kutluyoruz.

Bilal MEŞE / Milliyet