Anderson Talisca'nın Al-Nassr'da problem yaşaması ve geleceğinin belirsizliğini koruması Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Ocak transfer döneminde iki ezeli rakibin Talisca için nabız yoklayacağı iddia edilirken Al-Nassr kulübünden Anderson Talisca'nın Türkiye'ye transferi için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Arap basınında yer alan haberlerde Anderson Talisca için Beşiktaş'ın pusuda olduğu ve Brezilyalı yıldızın kararına göre girişimlere başlayabilecekleri aktarılmıştı. Al-Nassr'dan Talisca'nın Türkiye'ye transferi için resmi açıklama geldi.

'HABERLER ASILSIZ' 

Al-Nassr kulübü yetkilisinin Erem News adlı siteye yaptığı açıklamada Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılma gibi bir niyetinin olmadığı ve çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

'TÜRKİYE'YE TRANSFERİ SÖZ KONUSU DEĞİL' 

Erem News adlı internet sitesine konuşan fakat ismini vermeyen kulüp yetkilisi "Türkiye'de çıkan haberler tamamiyle asılsız. Bilindiği üzere Türkiye'de bu tarz transfer haberleri oldukça abartılır. Talisca'nın Türkiye'ye transferi söz konusu değil" sözlerini kullandı.

AL-NASSR'DA YILLIK 8 MİLYON EURO KAZANIYOR 

Haberin detayında Anderson Talisca'nın Al-Nassr kulübünden yılda 8 milyon Euro net kazancının olduğu ifade edilirken bu paranın Türk takımları tarafından karşılanamayacak boyutta olduğu belirtildi.

Kaynak: Milliyet