BİTTİ! ARTIK OYNAYAMAM!

Psikolojim bozuldu, uzun süre resmi açıklama yapmadım. Uzun süre kabul etmek istemedim ama artık futbol oynayamam. Omuz sakatlığım için çok ameliyat oldum, geri dönmeye çalıştım ama olmadı, bitti! Omuzumdan 9, toplam 15 ameliyat oldum. Bunu kabul etmek zorundayım, bir daha futbol oynayamayacağım.

ÇOK PARA HARCADIM!

Sağlıklı hale gelebilmek için çok para harcadım, bunun reklamını yapmak istemiyorum. Geri dönmek için maddi ve manevi gerçekten her şeyi yaptım. Sonuna kadar savaştım.

ACILAR ÇEKİYORUM!

Arada sırada günlük hayatımda sorunlarım oluyor ama terapiye devam ediyorum. Bana egzersizler veren bir Alman nöro-atletik antrenörle çalışıyorum. Artık sahaya geri dönme odaklı değil. Ama acı çekmemek için uğraşıyorum. Son zamanlarda iyi ilerleme kaydediyorum.

TEKNİK DİREKTÖR OLACAĞIM

Avusturya Futbol Federasyonu'nun eğitimlerine bir yıl önce kayıt oldum. B lisansı için. Yavaş yavaş teknik direktörlüğe hazırlanıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Birkaç gün önce Dortmund'da Edin Terzic ile görüştüm. Beşiktaş'ta yardımcı antrenördü, oradan tanışıyoruz.

HAYATIMIN MERKEZİ İSTANBUL

İstanbul'da yaşıyorum. Hayatımın merkezi burası. Antrenörlük lisansı için zaman zaman Viyana'ya gidiyorum.

OMUZ DIŞINDA FORMDAYIM

İnsanlar 33 yaşında olduğuma inanmıyor, bunu çok duyuyorum. Yaş olarak hala geri dönebilecek durumdayım (Gülerek). Omuzum dışında formdayım.

ACABA SAKATLANMASAYDIM...

Yatmadan önce 'Acaba sakatlanmasaydım, neredeydim?' diye kendime çok soruyorum. Sakatlıklara rağmen çok iyi iş çıkardım. Beşiktaş'ta kaptan oldum. Cevaplaması zor... Kötü bir kariyerim olmadı. Birkaç kötü maçım elbette var. 

Kaynak: Sporx