Takım bütçesini 30-35 milyon Euro bandına çıkmek için düşük bir maaş politikası izleyen siyah beyazlılar bu nedenle kılı kırk yarmaya çalışıyor.

Karşılıklı zemin yoklandı

Ancak Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 'yılın transfer takası' gerçekleşebilir. Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Ozan Tufan için Fenerbahçe cephesinde nabız yokladı. Ve bunun sonucunda ortaya Ozan Tufan-Dorukhan Toköz takası gündeme geldi.

İki taraf arasındaki zemin yoklama, Fenerbahçe'nin bu takasta üste başka oyuncu da istemesi nedeniyle durdu. Daha doğrusu Ozan-Dorukhan takası şimdilik askıya alındı.

Birebir olursa gerçekleşebilir

Fenerbahçe, ekstra oyuncu talebinden vazgeçerse, Dorukhan Toköz sarı lacivertli formayı, Ozan Tufan da siyah beyazlı formayı giyecek.

Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Aytemiz Alanyaspor'da yeniden kendini toparlayarak milli takıma kadar yükselen ve ardından Fenerbahçe'ye dönen Ozan Tufan, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Sözleşme krizi yaşandı

Dorukhan Toköz ise Beşiktaş ile geçen Ocak ayında yeni sözleşme talebi nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı. Önceki başkan Fikret Orman'ın 1.8 milyon Euro'dan kendisine yeni sözleşme sözü verdiğini gündeme getiren Dorukhan Toköz ile yönetim arasında medyaya da yansıyan bir problem yaşanmıştı. Siyah beyazlılar gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan ve geçen sezonun yarısından fazlasını da sakat olarak geçiren Dorukhan'ı bu yüzden Ozan'a karşılık Fenerbahçe'ye verme konusunda bir tereddüt yaşamıyor.

Ajansspor