Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano, Cagliari'deki kiralık döneminden sonra siyah-beyazlılara geri dönmeye hazırlanan Semih Kılıçsoy ile ilgili konuştu.
Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Vincenzo Italiano için imza töreni düzenlendi.
İtalyan teknik adam, Cagliari'deki kiralık döneminden sonra Beşiktaş'a geri dönmeye hazırlanan Semih Kılıçsoy ile ilgili konuştu.
Italiano, "Semih Kılıçsoy, Cagliari'de kiralık olarak forma giymişti ve Beşiktaş'a geri dönecek. Onu tanıyor musunuz, onun hakkındaki düşünceleriniz neler?" sorusunun ardından, "Semih'i tanıyorum. Güzel oyuncu. Ona karşı oynadım. Ligin ilk yarısında güzel işler yaptı, sonrasında neden bu şekilde devam etti bilmiyorum. Bunu yönetimle konuşacağız. Yönetimle konuşup ona göre değerlendirme yapacağız ama tanıyorum ve iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." yanıtını verdi.
Kiralık olarak forma giydiği Cagliari'de 25 maçta süre bulan 20 yaşındaki genç futbolcu, 4 kez ağları havalandırdı.
duhuliye.com
YORUMLAR (16)
Allah akil fikir versin semih konusunda
KAMPTA ŞANS VERİLEBİLİR. BELKİ KENDİNİ GÖSTEREBİLİR. ANCAK BENİM DÜŞÜNCEM MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU, SEMİH KILIÇSOY, YASİN ÖZCAN, DEVRİM ZENGİN, YAKUP ARDA, KARTAL KAYRA KİRALIK GÖNDERİLSİNLER. YASİN İLE SEMİH ÖZELLİKLE BELÇİKA VEYA HOLLANDA YADA PORTEKİZ LİGLERİNE KİRALANSINLAR.
Bu semihle başlarsa vay halimize. Bari bu adam oyuncuları çabucak tanısada ligi bu oyuncularla riske atmasa.
Şair burada Semihin çöp olduğunu biliyorum demiş.
@Çöpçü senin de dünyada boşa yer kaplayan bir asalak olduğunu da söylemiş.
Federasyon ve Montella'nın Sergen gibi Semih'e de düşmanlığı var, Semih'i önce organize ekiplerle eleştirecekler, sonra alt sıralardaki bir takıma gönderecekler.
Semihin tek sorunu kafasını kaldırıp topu surememesi fiziği gücü ayağı çok düzgün ne zaman kafasını kaldırıp top sürmeyi öğrenirse işte o zaman santrafor gibi santrfor olur
Mustafa hekimoğlunu ersin Destanoğlu ile birlikte hemen Amedspora gönderip semihi geri getirmeliyiz
Henüz 20 yaşında. Yeni hocası ve sportif direktörü onun için bir şans. İnşallah onun sezonu olur, çalış Semih, yat, kalk, çalış, ye, yat, baştan başla. İki sene bunu yap ondan sonra ölene kadar keyfini sür.
@Kartal Tepe yeni teknik direktörü bu yorumu yaptı ise hiç şansı yok. 20 yaşında adamı biraz gazlar insan
Montella’nın dokunuşuna uğradı,adam kampta bir ziyaret etti Semih çöktü
Hocanın demek istediği tutarsız bir performans sergilemesi. Semih bir türlü bir ritim tutturamadı. Bence bu sezon da kiralık verilmeli. Çünkü kalırsa bu dengesiz performans yüzünüzden taraftar tepkisi görecek bu da gelişimini olumsuz etkiler.
semihe italyanlar ne veriyorsa satılmalıydı.. şu saate kadar bir şey olamayandan hiçbir şey olmaz.. u19 da bir çocuk var 10 numara , bunlara bin basar.. ersin rıdvan kartal semih mustafa.. bunları bir anadolu takımına verin 2. hafta kulubeye çekilir forma yüzü göremezler.. e. terzi örneği gibi
Kısa ve öz dediki “italyada oynarken ilk yarı iyiydi 2. Yarı ne oldu anlamadım” yönetimle konuşup göndereceğiz demeye getirdi. Hep derim kendini geliştiremeyen oyuncuları yollamak lazım. Kartalla ersinle mustafayla olmaz.
Semih yedek olur