İngiltere'de antrenmanların tekrar başlamasıyla beraber takımlar sahaya indi. Ancak açıklanan 6 corona virüs vakası sonrası endişe yine arttı.

Buna en büyük örnek Chelsea'nin yıldızı N'Golo Kante oldu. Salı günkü antrenmanda sahada yer alan ve sıkıntı yaşamayan Kante, daha sonra pozitif testlerin açıklaması sonrası endişe yaşadı.

Telegraph'ın özel haberine göre; Fransız futbolcu dünkü idmana çıkmak istemedi. Bulaşma endişesinden çekinen Kante, Chelsea yönetimine ve menajer Frank Lampard'a durumunu iletti.

Deneyimli oyuncunun tesislerde hastalık kapmaktan korktuğu ve lig başladığında yeniden hastalıkların artmasından çekindiği bildirildi.

Ayrıca İngiltere'de herkes karantinada iken kendilerinin antrenman tesislerinde toplanması fikrinin de Kante'yi strese soktuğu ifade edildi.Kante, 2018 Dünya Kupası öncesi kalp krizi geçiren kardeşini kaybetmişti. Yıldız oyuncu henüz 11 yaşındayken de babasını yitirmişti. Bu tip durumlarda çok hassas olan hatta ilk idmanda kestirmediği saçlarıyla da dikkat çeken Kante'nin durumu belirsizlik taşıyor.

Kaynak: Milliyet