Vlahovic’in galibiyet golünü attıktan sonra bireysel bir sevinç yerine Orkun Kökçü’yü işaret etmesini değerlendiren Bilgi, bunun Beşiktaş’ın takım olma yolunda önemli bir görüntü verdiğini söyledi.
“İsterse gider üçlüyü çektirir”
Vlahovic’in gol sonrası davranışının karakterini ortaya koyduğunu belirten Taner Bilgi, şu ifadeleri kullandı:
“Vlahović de karakter ortaya koyuyor. Adam gol atmış, isterse gider üçlüyü çektirir. Golü attıktan sonra adrenalinle taraftarına koşabilir. Golü atıyor, daha sevinmeden Orkun'u gösteriyor.”
“Takım olduğunu gösteriyor”
Sırp yıldızın Orkun Kökçü’yü öne çıkarmasının yalnızca bir gol sevinci olmadığını vurgulayan Bilgi, bu hareketin takım içerisindeki birlikteliğin göstergesi olduğunu ifade etti.
Bilgi, “Bu takım olduğunu gösteriyor. Bir, iki; Vlahovic'in karakterini gösteriyor” dedi.
Vlahovic’in maç sonunda da aynı tavrı sürdürdüğünü belirten Bilgi, “Artık maç bitmiş, orada göstermişsin, işaret etmişsin, sevinme zamanı. Taraftar seni çağırıyor, takımın en büyük yıldızısın; hâlâ Orkun'u gösteriyor, itiyor” sözleriyle golcünün takım arkadaşını ön plana çıkarmasına dikkat çekti.
Vlahovic’in derbide attığı galibiyet golünün asistini Orkun Kökçü yapmıştı. Maçın ardından konuşan Sırp yıldız da Orkun için “Dünya yıldızı” ifadelerini kullanarak yaptığı asisti Messi’ye benzetmişti.
Duhuliye.com