Spor Toto Süper Lig'de 2019/20 sezonunun hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta forma göğüs sponsorluğu için yeniden Vodafone ile anlaşma sağlandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan'ın katıldığı imza töreni gerçekleştirildi. 



Vodafone ile forma göğüs sponsorluğu anlaşmasını yenileyen Beşiktaş, Fikret Orman'ın da katıldığığı organizasyonla imza töreni düzenledi. Vodafone ile 5. yılını dolduran siyah beyazlılar, yapılan anlaşma çerçevesinde Vodafone ile yeniden el sıkıştı.


FİKRET ORMAN: "2 YILDA 36 MİLYON TL ALACAĞIZ"


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Vodafone ile 36 milyon TL değerinde 2 yıllık yeni sözleşme imzaladık. 7 yıllık süreçte de 32 milyon dolar'a denk geliyor. Sponsorluklar dışında da bugüne kadar 11 milyon liralık gelir elde ettik. Taraftarlarımız da daha makul paketler alarak hem kendilerine hem de kulüplerine destek olmuş oluyorlar. Taraftarlarımız bu paketlere daha fazla ilgi gösterirse kazancımız daha da artar." dedi.


"SÜPER KUPA'NIN VODAFONE PARK'TA OYNANMASI ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ"


"Vodafone Park çok özel bir stat. Biz bu stadı yaparken hiçbir şeyden kaçmadık. UEFA Süper Kupası'nın burada oynanacak olması şehrimiz ve ülkemiz için çok değerli. Yurt dışında da maçlara gidiyoruz. Tottenham'ın yeni stadı hariç hiçbir yerde Vodafone Park'taki imkanlar yok. İnşallah bir gün bu maçı Beşiktaş'ın oynadığını görmek nasip olur."


Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan, konuşmasının tamamını Türkçe olarak yaptı ve Beşiktaş'a teşekkür etti.