Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Pepe, Partizan karşılaşmasının 37. dakikasında Quaresma'nın serbest vuruşta yaptığı ortada iyi yükselerek topu filelere gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Portekizli oyuncu, daha sonra ise 69. dakikada yine Quaresma'nın ortasında topu ağlara gönderdi.

Bu gol, Pepe'nin bu sezon Beşiktaş forması altında attığı 4. gol olurken, Portekizli oyuncu bu gollerin hepsini iç sahada attı. Ligin ilk haftasında Akhisarspor ile oynanan karşılaşmada yaptığı kafa vuruşuyla siyah-beyazlı takımın bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Pepe, hafta sonunda Antalyaspor karşısında da fileleri yine kafayla havalandırmıştı. Pepe, Partizan karşısında attığı golle, bu sezon üst üste 3 iç saha maçında da gol atmayı başardı.

Portekizli oyuncu bu gollerin tamamını kafayla attı. Pepe, 2006-2007 sezonunda Porto forması giydiği dönemde ve 2013-2014'te Real Madrid'de oynadığı dönemde sezonu 4'er golle tamamlamıştı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla henüz sezonun başında 4 gole ulaştı.

Ayrıca Süper Lig'de Antalyaspor, Avrupa Ligi play-off turunda da Partizan filelerini havalandıran Pepe, profesyonel kariyerinde ilk kez üst üste iki resmi maçta gol atmayı başardı ve 2018/19 sezonunda Beşiktaş formasıyla resmi maçlarda 4 golle en çok gol atan oyuncu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903