BEŞİKTAŞ 2-2 TRABZONSPOR

2.DEVRE

90' Karşılaşma sona erdi.

90' GOOOOOLLLLLL!!! MUSTAFA PEKTEMEK!

90' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Caner Erkin'in kafa vuruşu direğe çarparak dışarı çıktı.

87' Sağ kanatta topla buluşan Adem Ljajic, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor, bu orta ile arka direkte buluşan Caner Erkin'in kafa vuruşu kaleci Uğurcan Çakır'da kalıyor.

78' Caner Erkin, Abdülkadir Ömür'e yaptığı faul sonrası kart görerek cezalı duruma düştü.

68' VAR incelemesinin ardından Beşiktaş'ın 2. golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

65' Trabzonspor takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan Jose Sosa'nın yerine Batuhan Artarslan karşılaşmaya dahil oluyor.

57' GOOOOOOLLLLL! Beşiktaş farkı 1'e indirdi.

54' Caner Erkin'in pası ile penaltı noktasının hafif sol çaprazında topla buluşan Adem Ljajic'in yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

48' GOL! Trabzonspor 2-0 öne geçti.

46' İkinci yarı başladı.

1.DEVRE

45' İlk yarı sona erdi.

45' GOL! Trabzonspor 1-0 öne geçti.

42' Joao Pereira'nın sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Anthony Nwakaeme, topu Hugo Rodallega'ya indirmek istiyor ancak son anda araya giren Atiba Hutchinson, tehlikeyi uzaklaştırıyor.

36' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası ile ön direkte buluşan Dorukhan Toköz'ün kafa vuruşu savunmadan dönüyor.

26' Adem Ljajic'in sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Güven Yalçın'ın kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

20' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma'nın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

17' Atiba Hutchinson'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Jeremain Lens'in ortasını Zargo Toure uzaklaştırıyor.

13' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Yusuf Yazıcı, Jose Sosa ile paslaşarak kullanıyor. Sosa'nın ortasını Domagoj Vida kafayla uzaklaştırıyor.

8' Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Güven Yalçın'ın çektiği şut yan ağlarda kalıyor.

6' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Yusuf Yazıcı geçiyor. Yusuf Yazıcı'nın ortası ile ön direkte buluşan Jose Sosa'nın kafa vuruşunu kaleci Loris Karius kornere çeliyor.

3' Orta saha yuvarlağı içerisinde topla buluşan Joao Pereira, kaleci Loris Karius'un ileride olduğunu görüp şutunu çekiyor ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

1' Karşılaşma başladı!

Haber Kaynağı: HABER1903