Süper Lig ve Avrupa'da kayıp bir sezon geçiren Beşiktaş, gözünü şimdiden yeni sezona çevirdi. Siyah- beyazlı yönetim, teknik direktör Valerien Ismael'in 3-4-3 sistemine uygun isimleri karosuna katmak için arayışlara başladı.

Gelecek sezon transferleri için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Özellikle ileri üçlü için ince eleyip sık dokuyan Beşiktaşlı yetkililer, bir süre önce Jed Wallace'ı gündemine almıştı. İngiltere Championship ekibi Milwall'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcuyla görüşmeler sürerken, Ada basınından flaş bir iddia geldi.

Nottinghampost.com'da yer alan habere göre; İngiliz futbolcuya Beşiktaş'ın dışında Premier Lig ekipleri Burnley ve Leeds United ile Champiosnhip temsilcisi West Bromwich Albion da talip oldu.

Millwall, sözleşmesi sezon sonu bitecek yıldız isimle anlaşmaya varamazken, Wallace'ın kesinlikle takımdan ayrılacağı ifade edildi.


SENEYE BURADA OLMAZ

Milwall'ın menajeri Gary Rowett, Jed Wallace'tan övgüyle bahsederken, "Oyunun farklı seviyelerinde oynayabileceğini bildiğim, çok kaliteli bir oyuncu. Önümüzdeki sezon burada olmama ihtimali yüksek. Yerinin doldurulması da zor olacak. Ona iyi şanslar diliyorum. Premier Lig kalitesine sahip ve bonservisi elinde olacağı için onunla ilgilenen bir sürü takım olacak" diye konuştu

Profesyonel kulüp kariyeri boyunca 404 resmi mücadeleye çıkan tecrübeli oyuncu, bu periyotta 73 gol atarken, 64 de asist yapmayı başararak toplamda 137 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı. Oyuncunun gelecek sezon planlaması kapsamında Beşiktaş'a uygun olduğu ifade ediliyor.

Valerien Ismael'in de onay verdiği transfer maliyet açısından da siyah-beyazlı ekibi zorlamayacak. Transferde Beşiktaş'a rakip olan İngiliz takımları Kartal'ın işini zorlaştırsa da, tekkik heyet transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Kaynak: Fotomaç