Weghorst'un transferinin bitmeye yakın olduğunu söyleyen Sabuncuoğlu ve Ilgaz Çınar, Weghorst - Muleka ikilisinin çok can yakacağını ve birlikte değerşendirilmesi gerektiğini söyledi. Weghorst - Muleka - Ghezzal hücüm hattının arkasında Gedson ve Josef'in olacağını hatırlatan yorumcular, Beşiktaş'ın iyi bir omurgaya sahip olduğunu ve tek önemli ihtiyacının stoper kalacağını sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ın Jovane Cabral için teklif yaptığını söyleyen Yağız Sabuncuoğlu, yönetimin Cabral konusunda beklemeye geçtiğini ve Alex Teixeira'yı göndermek istediğini belirtirken, Teixeira'ya Dubai'den transfer teklifi olduğunu belirtti. 

Beşiktaş'ın Tayyip Talha transferine de değinen yorumcular, Tayyip'in sağ ayaklı olmasına rağmen sol stoper oynadığını söyledi. Tayyip'in yatırım olacak bir stoper olduğunu söyleyen Serkan Akkoyun, oyuncunun pas ve pozisyon alma bilgisinin yüksek olduğunu, driplingini geliştirmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca Tayyip'in hem üçlü hem dörtlü savunmaya uygun olduğu aktarıldı.

Cabral konusunda konuşan yorumcular oyuncunun Rıdvan'ın alternatifi değil bir hücum oyuncusu olduğunu belirtti ve Beşiktaşlı yöneticilerin hem Cabral'in transferinden, hem de transferin gerçekleşmesi halinde sahaya koyabileceği potansiyelden çok umutlu olduklarını ifade etti. bu noktada Valerien Ismael'in Cabral'i Frankfurtlu yıldız kanat bek Kostic gibi de kullanabileceği yorumları yapıldı.

Tayfur Bingöl konusuna değinen yorumcular, Alanyaspor'un en az 10 oyuncusunu elden çıkaracağını söyledi ve Beşiktaş'a gelmenin Tayfur'un büyük hayali olduğunu hatırlattı. Tayfur'un hem sol kanat bek, hem de Rosier'in yedeği olarak düşünülebileceğini belirten yorumcular, Alanyaspor'da Tayfur'un üçlü savunmaya alışık bir oyuncu olduğunu ve üçlü savunma için üzerinde çok çalışma gerektirmeyecek bir oyuncu olduğunu söyledi.

Duhuliye.com