Beşiktaş'ın forvet transferinde bir numaralı hedefi Wout Weghorst'un durumu netleşiyor… Teknik direktör Valerien İsmael'in mutlaka alınmasını istediği oyuncu için pazarlıklara 2 milyon Euro seviyesinden başlayan siyah-beyazlı idareciler, son olarak 2.7 milyon Euro'ya kadar çıktı. Yıldız futbolcuyle rakamsal olarak el sıkışıldı. Ancak E. Frankfurt ve Borussia Dortmund'un da kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle kararsız kaldı ve düşünmek için iki gün süre istedi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ANTALYA'YA TATİLE GELECEK
Weghors ile bugün bir kez daha görüşülecek ve artık nihai kararını ileteceği belirtildi. Aradan geçen zamanda tercihini netleştiren Weghorst'un "Evet" demesi halinde bir yıl kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek. Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcu için kulübü Burnley'e kiralama bedeli ödemeyecek, yapılacak sözleşmede 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu olacak. Bu arada Hollandalı yıldızın tatil için önümüzdeki günlerde Antalya'ya geleceği öğrenildi.

CHRİSTİAN BENTEKE ALTERNATİF LİSTEDE
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Weghorst'ta olumsuz bir durum yaşanması halinde Sörloth ve daha başka alternatiflerimiz de var" demişti. O isimlerden birisinin Crystal Palace'ın oyuncusu Benteke olduğu öğrenildi. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan 31 yaşındaki Belçikalı futbolcu için Weghorst ve Sörloth'un durumuna göre hamle yapılacak. C.Palace, Benteke'yi bırakmayı düşünürse oyuncuya teklif götürülecek.

Kaynak: Sabah