Ancak İngiliz ekibinin tek hedefi 32 yaşındaki Medel değil. West Ham, Beşiktaş'ta Fikret Orman’ın 20 milyon Euro değer biçtiği genç Dorukhan için de teklif hazırlığında.

Beşiktaş'ın 13. haftadaki Ankaragücü maçında ilk 11’de formayı sırtına geçirdi, bir daha da hiç çıkartmadı Dorukhan. Önce Tolgay ile Oğuzhan’ı kesti, sonrasında Medel’i kulübeye çekti!

Teknik direktör Şenol Güneş’in vazgeçilmezi haline gelen 22 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım’a kadar yükseldi. Moldova ve Arnavutluk maçlarında kalitesini bir kez daha gösterdi.

O Dorukhan, artık sadece Türkiye’deki futbolsverlerin değil, Avrupa’nın da gündeminde.

Genoa’nın 8 milyon Euro’yu gözden çıkarttığı, İspanyol kulüplerinin yakından takip ettiği Dorukhan’ın en ciddi taliplerinden birinin de İngiliz kulübü West Ham United olduğu ortaya çıktı.

Cenk 23’e gitmişti

Premier Lig temsilcisi, sezon sonunda Beşiktaş’a teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiltere’de yüksek gelirler doğrultusunda kulüpler rahatça 20-30 milyon Euro seviyelerinde transferler gerçekleştirirken, Everton Cenk Tosun için 23 milyon Euro ödemişti.

Başkan Fikret Orman’ın 20 milyon Euro (125 milyon TL) değer biçtiği Dorukhan için Beşiktaş’a yüksek bir öneri gelmesi kuvvetle muhtemel.

Pellegrini çok istedi

Ufak bir hatırlatma; West Ham United sezon sonunda bir diğer Beşiktaşlı Medel’i de renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Devre arasından bu yana Şilili orta saha oyuncusu ile ilgilenen Manuel Pellegrini’nin ekibi, geçtiğimiz günlerde Medel’in menaceriyle büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı.

Kulüplerin de ortak bir zeminde buluşmasına kesin gözle bakılıyor.

Roma ve Valencia ekip yolluyor

Beşiktaş’ın genç yıldızı Dorukhan Toköz, ligde kalan 8 haftalık süreçte tam anlamıyla göz hapsinde olacak.

Cengiz Ünder’i kadrosunda bulunduran Roma’nın yanı sıra Valenica’nın, Siyah-Beyazlı takımın maçlarına scout ekibinden (oyuncu izleme) temsilci göndereceği öğrenildi.

Hali hazırda Genoa’nın çok istekli olduğu Dorukhan konusunda, yönetim aceleci davranmayacak ve en yüksek teklifi bekleyecek.

Haber Kaynağı: Fanatik