Başlarda çok düşük bir ihtimal olarak görülen Weghorst'un Beşiktaş'a transferi, yönetimin ısrarlı çabaları üzerine son aşamaya kadar geldi.

Weghorst'un kulübü Burnley ile oyuncuyu kiralama konusundaki tüm pürüzleri gideren Beşiktaş yönetimi, Weghorst'un istediği yıllık ücreti de masaya koymuş durumda.

Bu noktada bütün çabasını oyuncuyu ikna etmek için harcayan Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla yapacağı son görüşmede transferi sonuçlandırıp oyuncuyu Beşiktaş'a kazandırabilmeyi umuyor.

Oyuncuyla yapacağı son görüşmeyi Uluslar Ligi maçları sonrasına planlayan Beşiktaş yönetiminin, Weghorst'un milli mesaisinin de bitmesiyle bu görüşmeyi bugün yapması bekleniyordu.

Duhuliye.com'un edindiği bilgiye göre Beşiktaş - Weghorst görüşmesinin henüz gerçekleşmediği, transfere bugün içerisinde nokta konmasının beklenmediği öğrenildi. Oyuncuyla önümüzdeki günlerde görüşecek olan Beşiktaş yönetimi, Weghorst'un son kararının olumlu olması halinde oyuncuya imzayı attırıp birinci etap hazırlık kampına yetiştirecek.

Duhuliye.com ÖZEL HABER