Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Kauno Zalgiris maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktör Vincenzo Italiano ile Emirhan Topçu, Kauno Zalgiris maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
Vincenzo Italiano:
"Buraya gelene kadar iki tane tur atladık. Hedefimiz Avrupa Ligi'ne girmek. Bizim için çok büyük bir hedef bu. Yarın iyi bir sonuç alarak Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz. İlk maçı kazandık ama dün de aynı skorlu bir maç vardı ve o takım elendi. O yüzden kesin olarak bakamayız. Yarın sonuna kadar konsantre olmamız ve kazanmamız gerekiyor. Biz Avrupa'da olmalıyız!
Bir avantajımız var ama sanki 0-0 gibi çıkacağız.
Kaybetmek bu oyunun bir parçası maalesef. Bu yolculukta tabii ki maç kaybedeceksiniz. Bu normal bir şey ama gösterdiğiniz reaksiyon önemlidir. Oradan dersler çıkarmanız gerekiyor ve bundan sonraki maçta da performansınızın negatif olmaması gerekiyor, bu önemli bir şey. Şimdi ligi bir kenara bırakıyoruz, hedefimiz tamamen bu maçta olacak. Tabii ki kaybetmek istemiyoruz, kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız ama tabii ki bu işin bir parçası. Buradan ders çıkarmanız gerekiyor ve performansını üst seviyede tutmanız gerekiyor."
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (10)
Doğan Taylan agbadou yasin outtara ndidi kartal olaitan İlhan cerny semih
bu olumsuz yorum yazan yorumcular beşiktaşlı olamaz
Yorumlar da yavşak saldırısı var bunlara yatırıp kötekleyeceksin arlanmaz çapsızlar
Ülkenin puana ihtiyacı var. Puanı alalım. Bir de renkliler (gerçi siz bu kadar düşmezsiniz) daha doğrusu troller ne kadar yazarsanız, yazın anlaşılıyor. Boşuna çabalamayım.
Alanya maçı sana yazar hocam. GS ve FB 3 hafta sonra artık puan kaybetmezler sen her kayıpla ligden koparsin benden söylemesi. Alanya da sadece 3 puan değil çok şey kaybettin.
Hocam senin bu takımda nedense fazla kalamayacağını düşünüyorum
@Tr adam gibi konuş lan bu adam devre arasını göremez sonra ağlama karı gibi
Hangi maça hangi 11 le çıcağını bilmeyen adamdan medet umuyoruz, çorum maçınada yedek çıkar
sen bu kafayla devre arasını göremezsin. kaybetmek de bu işin parçasıymış. Lan loser'lardan gına geldi artık. 2 maç oynadın 1'ini kaybettin atabildiğin gol sadece 1. Tabi senin de kabahatin yok, hayatında şampiyonluğa oynayan bir takım yönetmediğin için 2-3 maçta 1 kaybetmek sana normal gelebilir. Sen 1-2 maç daha kaybet ben ondan sonra görecem seni bakalım bu kadar rahat kaybetmek normal diyebilecek misin Adalı'ya harcattığın paranın haddi hesabı yok. Gömü bulmuş gibi kimi istersen alıyor. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz merak ediyorum.