Beşiktaş için iki kulvarda yaşanan hayal kırıklığının lig tarafını kurtarabilmek adına milli takım arası dönüşü oynanacak Alanya maçı çok önemli bir fırsat.

Ligimizin en önemli takımlarından Alanya’nın dikine oyun kurgusuna çok uygun olan Davidson, Efecan gibi isimler Beşiktaş için topu kaptırdığı yerde vereceği ilk savunma tepkisini hayati kılıyor.

Kulübe ve ideal 11’in paralel giden formsuzluğu için Sergen Yalçın’ın herkesi şaşırtacak hamleler yapmasını bekliyorum.

Özellikle Teixeira ve Pjanic’in form durumları düşünüldüğünde Josef’e başka bir partner seçip, kulübeyi de biraz daha güçlü hale getirmek önemli.

Şimdiye kadar iyi iş çıkaramamış olsa da Beşiktaş’ın savunma kurgusunun, Josef-Ghezzal-Larin gibi oyuncuların oynama pratiklerinin geçtiğimiz sezondan devam ediyor olması iyi oyunun çabuk geri gelmesini sağlayabilir.

Ne kadar geride olursa olsun...

Avrupa defteri kapanmış gözüktüğü için Milli ara dönüşü bu ayrıntınında hem takımın hem de Sergen Yalçın’ın motivasyonunu yükselteceğini tahmin ediyorum.

Beşiktaş’ın bu kadrosu Avrupa olmadığı bir ortamda şampiyonluk yarışı için ne kadar geride olursa olsun çok çabuk yarışa yeniden ortak olabilir.

Erman ÖZGÜR / Fanatik

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için Duhuliye.com mobil uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla