"Önder hocayla birlikte oyun açısından ve oyuncuların bireysel performansı açısından bir çıkış gözlemliyoruz. Tabii zirveyle puan farkı halen çok yüksek.
Ancak kafalarda hep aynı soru işareti. Sezon sonuna kadar Önder hocayla devam edilip yeni bir planlama mı yapılması gerekiyor? Yeni bir teknik direktör mü gelir? Fotoğrafa baktığımız zaman zirve çok uzak. Kartal'ın çok uzağında çok uzağında. Ha üç puanlık sistemde yakalanırdı. Tabii ki imkansız değil. Çünkü daha oynanacak yirminin üzerinde maç var.

O da altmış puan demektir. Yani o yüzden kapanmayacak diye bir kural yok. Tabii ki Trabzon'un kaybetmesi lazım. Ama görüyoruz ki Trabzon çok sağlam oynuyor, iyi de bir kadrosu var. Zaman zaman da sıkıntı çekiyor. Ben Trabzon'un böyle çok üst üste puan kaybedeceğini pek düşünmüyorum açıkçası. Bu tabii bir öngörü ama ikinci yarıda hava şartları, iklim şartları, işte neler gösterir onu bilmiyoruz.  

Hocanın yaşam mücadelesi yukarıya da yansıdı. Yani bunu geçmişte de gördük. Bu sezon da bunu yaşayacağız. 

Beşiktaş şu ana kadar Önder hocayla birlikte geri dönüşlere imza attı Kayserispor maçını 84'ten sonra çevirdi. Fenerbahçe'de beraberliği Göztepe çok iyi bir oyun sergilemesine rağmen Beşiktaş Ersin'in de katkılarıyla geri dönüşe imza attı ve maçı kazandı.

Derbide penaltı da bana göre penaltı değil. Neresine vuruyor? Pastan temas yok. Yukarıdan vücut var. Tabii büyütme var. Neye penaltı çaldı? Bunu da anlamış değilim. O da benim görüşüm tabii."