Yeni alınacak ve gidecek oyuncularda bize düşen beklemek acele etmemek, başkan ve transferden sorumlu yönetici, ilgili profesyonellerle ve scout ekibiyle birlikte uygun gördükleri şekilde kadro mühendisliğini en iyi şekilde gerçekleştirir, onlara yeterli zamanı vermeli, acele etmemeyi öğrenmeliyiz.
Beşiktaş bu dar boğazdan ancak üreterek ve satarak çıkar.
Rıdvan 3,5 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonuslar karşılığında transfer olduysa, bu değerinin altında gibi görülebilir ama unutmamak lazım ki sözleşmesinin son sezonu bedelsiz gideceğine para kazandırır, yönetimin bu konuda suçlanacak bir tarafı yok.
Ersin için de gelen teklifleri yönetimin değerlendirmesi lazım, seneye Mert Günok ve Emre Bilgin bu mevki için bence yeterli. Ersin sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz gideceğine o da para kazandırsın.
Yerli stoperde Göztepe'den Atınç Nukan uygun bir rakama alınabilir ise faydalı olur. Yine aynı takımdan piyasa değeri yüksek ama Halil Akbunar da kanat oyuncusu olarak faydalı olur.
Sağlam bir Cenk Tosun'a her zaman ihtiyacımız var.
Basında ismi geçen Weghorst, Sörloth, Muleka’dan birini de kamp kadrosuna yetiştirmek lazım. Transferleri erken bitiren takımlar rakiplerine nazaran sezona daha avantajlı başlar.
Yeni sezon yeni umutlar. Hocanın sistemi belli, bu sisteme uygun oyuncular alınırsa sezonu şampiyon olarak tamamlarız.