Futbol

''Yeni transferlerle birlikte herkes yükselişe geçti..''

Mehmet Demirkol, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinin katkısına değinen Mehmet Demirkol, Socrates Dergi youtube kanalında görüşlerini paylaştı.

İşte Mehmet Demirkol'un görüşleri:

BEŞİKTAŞ STADYUMUNDA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VEREN TAKIM COŞKUSU VARDI

Mehmet Demirkol: “Beşiktaş’ta yeni transferlerle birlikte oyuncularda topyekûn bir yükseliş var. Wilfred Ndidi’nin çok iyi oynadığını Sergen Yalçın da altını çizdi. Orkun Kökçü zaten bambaşka bir seviyeye çıktı.

Orkun Kökçü’yü bu oyuna inandırmış olmak ve onu sahanın lideri yapmak, Sergen Yalçın’ın başka bir artısı. Orkun, millî takımda da hiç böyle oynamadı; daha geri planda kalıyordu. İlk geldiğinde kırmızı kartlar derken çok sıkıntılı bir süreç yaşadı ve liderliği alamamıştı.

Beşiktaş’ın Göztepe maçında kötü hiçbir şey yoktu. 90 dakika boyunca çok iyi bir Beşiktaş izledik. Tribünler de doluydu. Stat ve çevresinde şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın heyecanı vardı. Bu çok değerli…”

OYUNCULARIN YÜREĞİYLE OYNAMASI TRİBÜNLERİ ATEŞLİYOR

Mehmet Demirkol: “Sahada sana çok heyecan veren bir oyuncunun olması, tribünle oyuncu arasındaki duygu alışverişinde büyük fark yaratıyor. Bir de oyuncu, teknikten ziyade performansıyla, yani yüreğiyle oynuyorsa…

Tümer Metin, İlhan Mansız’a benzetti ya, hakikaten şimdi hak veriyorum. Başta benzetemedim ama aynı etkiyi yapıyor. Yani artık Beşiktaş’ta bir heyecan var.

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş’a çok uygun bir ruh. Uzun süredir böyle bir oyuncu yoktu. Rafa Silva’nın yarattığı enerji başka bir şey, Sergen Yalçın’ın yarattığı enerji başka bir şey, Mario Gomez’inki başka; ama bu bambaşka.

Verdiği enerji sayesinde Sergen Hoca, Oh "sakatım" dese yine de oynatabilir...”

Mehmet Demirkol: “Bir tribün jargonu vardır ya, ‘Oradan kaç tane golün var da vuruyorsun?’ diye. Hyeon-gyu Oh’un vurduğu şut da öyle bir şuttu ama bu da lazım.”

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }