Sanlı Sarıalioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"FUTBOL İSTENEN DÜZEYE ÇIKMIYOR"

"Önder hoca ile devam kararının hayırlı olmasını diliyorum. Futbolcuların hocalarına dört elle sarıldıklarını görüyorum. Beşiktaş öyle kritik bir noktada ki 3-4 maç üst üste kazansa Avrupa kupaları için büyük şans elde edecek. Ancak futbol ne yazık ki istenen düzeye çıkmıyor. Daha rahat galibiyetlerin alınması gerekir. Evet bu kez Beşiktaş'ın savunma yönü çok iyiydi, ancak ofansif yönde daha etkin ve hareketli olması, skor yönünde bu denli sıkıntı yaşamaması gerekir."

"EMİRHAN'A KİMSE LAF ETMESİN"

"Emirhan bu kez pek iyi değildi. Aman ha bu çocuğa kimse tek laf etmesin. Olabilir, futbolda her zaman en üst düzeyde olmak olanaksızdır. İniş çıkışlar olur. Beni bu kez sol kanat hayal kırıklığına uğrattı. Rıdvan ve Güven hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadılar. Sayısız top kaybettiler. Rosier ve Ghezzal diğer kanatta geçtiğimiz haftalara göre daha iyiydi. Elbette Josef ve Pjanic. Bu dört oyuncu, Beşiktaş'ın oyununu biraz olsun şekillendirdi. Welinton'u bu kez beğendim. Necip zaten bildiğimiz gibi."

"HİÇ Mİ UTANMIYORSUNUZ!" 

"Hakeme özel bir paragraf açmak istiyorum. Faciaydı, gerçekten faciaydı. Batshuayi'ye yapılan hareket Patagonya'da bile kırmızı karttır. Emirhan'ın sırtına dizle darbe vurulması müebbet hapistir. Orta hakem hadi görmüyor, yardımcıları görmüyor, yukardaki VAR gözlerini kapatmış, uykuya dalmış, dünyadan haberi yok. E yuh! Kusura bakmayın ama bu kez yuh demek zorundayım. Her şeyin bir sınırı var! Yuh kere yuh! Bu denli olmaz, ayıptır, günahtır! Hiç mi yüzleri kızarmaz bu insanların! Beşiktaş iyi oynamış, kötü oynamış hakemleri ilgilendirmez. Onlar görevlerini yapmak zorundalar. Eğer Beşiktaş 3 puanı kaybetmiş olsa bunun tek suçluları hakemlerden oluşan o heyetti. Yeter artık yeter! Cellat kesildiniz! Hiç mi utanmıyorsunuz!"

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ