Beşiktaş ile Alanyaspor arasında yaşanan transfer ilişkisi geçen gündem olmuş taraftarların tepkisini çekmişti. İki kulüp arasında yapılan transferlerde öne çıkan bir isim ise Cenk Melih Yazıcı olmuştu. Cenk Melih Yazıcı, 20 Temmuz 2019 günü Beşiktaş forması giyen Fatih Aksoy’un temsilciliğini üstlenmişti. 7 Aralık 2019’da Beşiktaş’ın altyapısında forma giyen Cemal Azad Demir’in de temsilcisi olmuştu. 

ALTYAPIDAN İSİMLERE YAZICI KANCASI 

Tarihler 15 Ocak 2020’yi gösterdiğinde Beşiktaş’ın altyapısında oynayan bir diğer futbolcu Arif Boynuuzun, bonservisiyle birlikte Alanyaspor’a imza atmıştı. Yazıcı, 5 Mart 2020'de Serdar Saatçi ve Ahmet Gülay’ın temsilciliğini üstlenmişti. 

ALPAY ÇELEBİ'Yİ ALANYASPOR'A GÖTÜRDÜ

1 Ağustos 2020’de temsilciliğini üstlendiği Welinton'u 20 Ağustos'ta Beşiktaş'a getiren Cenk Melih Yazıcı, Fatih Aksoy'u da Alanyaspor'a almıştı. 30 Ağustos'ta Ahmet Gülay kiralık olarak Alanyaspor'a gönderilirken, Alpay Çelebi için Alanyaspor'a transferi tepkiler sonrası askıya alınmıştı. Ancak 4 Ekim'de Alpay Çelebi kiralık olarak Alanyaspor'a transfer oldu.

ŞİMDİ DE SERDAR SAATÇI'YA GÖZ DİKTİ 

Beşiktaş’ta büyük bir hayal kırıklığı olan Vagner Love’un da menajerliğini üstlenen Cenk Melih Yazıcı, şimdi de Serdar Saatçı'ya göz dikti. Beşiktaş'ın genç stoperinin temsilciliğini yapan menajer Yazıcı'nın genç stoperi Alanyaspor'a götürmek istediği öğrenildi. Bu transferle ilgili yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. 

DUHULİYE.COM / ÖZEL HABER