Abdullah Avcı'nın takımın başına getirilmesi sonrası farklı bir hava yakalayan Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Bonservis ödememek için boştaki isimlere yönelen yönetim, iki orta sahayı da radara aldı.


Bunlardan ilki Swansea City ile sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Leroy Fer...


Beşiktaşlı yöneticilerin, 1.88 boyurdaki orta saha için girişimlere başladığı belirtilirken, İtalyan basınından Tuttomercato da siyah-beyazlıların Hollandalı oyuncunun menajeriyle masaya oturduğu iddiasında bulundu.


İKİSİNDE DE RAKİP LOKOMOTİV
Haberde, formda kalmak için şu anda eski takımı Feyenoord ile idmanlara çıkan Leroy Fer ile Feyenoord ve Lokomotiv Moskova'nın da ilgilendiği ileri sürüldü.


Kartal'ın hedefindeki diğer oyuncu ise geçtiğimiz günlerde de adı gündeme gelen Mauricio Pereyra oldu.
Son olarak Krasnodar'da forma giyen Uruguaylı orta saha konusunda istediği ücret üzerinden görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.


Lokomotiv Moskova'nın aynı şekilde Pereyra'nın da peşinde olduğu ileri sürüldü. Hollandalı Fer'in piyasa değeri 6, Pereyra'nın ise 7 milyon euro civarında.


Ofansif orta saha olarak görev yapan Pereyra, profesyonel kulüp kariyerinde 314 maça çıkıp, 36 gol, 40 asist üretti. Oyuncu, Uruguay Milli Takımı'nda ise hiç görev almadı.


Merkez orta saha olarak görev yapan Leroy Fer ise Swansea, Norwich City, QPR, Feyenoord gibi takımlarda olmak üzere 387 kulüp karşılaşmasında 59 gol, 45 asist yaptı. 11 kez Hollanda Milli Takım formasını terletip 1 gol kaydetti.

Fotomaç