Fırat Günayer'in açıklamaları şöyle:

"YÖNETİM 'ŞENOL HOCAYLA İLGİLENMİYORUZ' DİYOR"

Fotoğrafı Tosic paylaşmış. Fotoğrafın paylaşılmasını isteyen de paylaşan da o. Benim öğrendiğim, rutin her ay buluşan bir ekip bu. Tosic de ekibe katılıp fotoğraf paylaşalım istiyor. Şenol Hoca'nın durumunu önce yönetim kısmına sordum, aldığım bilgi 'Hayır' diyorlar hala çok yoğun bir şekilde. 'Şenol Hoca'ya hiçbir teklif yok. Şenol Hoca da ilgilenmiyoruz. Şenol Hoca'yla Beşiktaş'ın bir alakası yok' diyorlar hala. 

"ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ"

Şenol Hoca da elbette bu toplantıda zaten 'Ben Beşiktaş'a gideceğim' demiyor. Ama Şenol Hoca'nın da Beşiktaş'ı yakından takip ettiğini, hangi oyuncuların sözleşmesinin bittiğini, hangi oyuncuların kalması gerektiğini, bununla ilgili fikirleri de var. Bu da aynı zamanda Beşiktaş'ı çok yakından takip ettiğini gösteren bir süreç. Çok klasik bir söz olacak ama ateşi olmayan yerden duman çıkmaz hikayesi. Şimdi Şansal Büyüka 'Geliyor' dedi, Tümer Metin 'Geliyor' dedi. Bu kadar insan geliyor diyor. Bu şimdi boş bir şey olamaz yani. Demek ki bunun bir altyapısı var."

"CEYHUN KAZANCI HOCA ARIYOR"

"Yenilik deyip, basın toplantıları yapıp, üstelik Önder Karaveli gibi bir ismin başarılı olduğu yerde, filmin sonunda yine geleneğe dönülüyorsa o da bir garip. Çünkü ben Kazancı'yla da konuştum ve çok yoğun bir şekilde hoca arıyor. Önder Karaveli de resmin içinde olacak şekilde, yardımcı hoca olacak şekilde bir hoca aranıyor. Başkan hoca arama işini kulübün profesyoneline bıraktı. Kulübün profesyoneli de hoca arıyor. Yurt dışında genç hoca arıyor. Şenol Hoca'yla görüşmüş mü? Hayır. Şimdi Şenol Güneş olacaksa eğer burada bir kandırmaca var. Burada bir normal olmayan bir durum var. O zaman niye Beşiktaş 6 aydır bunu yapıyor?"